dissabte, 14 de maig del 2011

El CP Vilanova cau davant l’Arenys de Munt a les Casernes

El passat dissabte a les 12:30 hores, CP Vilanova i CE Arenys de Munt van disputar el partit corresponent a la 22ª jornada de l’Ok Lliga Femenina amb el record del 0-4 de l’anada – probablement el millor partit de les vilanovines aquesta temporada- i l’objectiu d’assolir la 4ª plaça a la classificació que, potser, donarà accés directe a participar en competició europea la propera temporada.

Però la segona volta vilanovina està resultant ben diferent al que vam veure, sobre tot, abans de la celebració de la Copa de la Reina. És ben cert, que les continues aturades de la competició no han ajudat gens i que és difícil mantenir l’estat de forma assolit després de les competicions internacionals en les que van participar el passat estiu moltes de les jugadores vilanovines, però sembla excessiva la diferència exhibida en el joc de les verd i blanques contra l’Arenys de Munt en el partit d’anada i en el de tornada.

El partit va resultar equilibrat, però es va decantar en favor de les arenyenques en una segona part en la que les jugadores verd i blanques van donar excessives facilitats i van xutar poc a porta.

La primera meitat va tenir color vilanoví. Després d’uns primers minuts de joc equilibrat, al minut 14, un contraatac entre Clàudia Miret i Maria Figuerola es va resoldre amb un xut de la primera que rebutjava la portera rival. El refús, era aprofitat per la pròpia Maria que aconseguia donar avantatja a les vilanovines.

Fins arribar al descans, es va veure el millor joc vilanoví, que va tenir diverses oportunitats per ampliar clarament l’avantatja, amb 4 pals, un d’ells de la Berta Tarrida en el darrer minut.

El descans va venir molt bé a l’Arenys de Munt, que va sortir a la represa amb més ambició. Dos pals abans d’haver-se complert el minut quatre, feien palès que les tornes havien canviat i que eren les visitants les que portaven més perill a la porteria contraria.

L’Arenys va guanyar el partit en un minut fatídic, el 10. Primer, un mal balanç defensiu de les vilanovines permetia una jugada entre l’Elena Garcia i la Laia Pera que finalitzava amb gol d’aquesta última i, quan encara no s’havia esgotat el mateix minut, Leticia Corrales posava per davant les visitants al robar una bola a mitja pista i batre la Caterina Ortega en solitari.

Fins el final, pressió vilanovina sense massa convicció, que va saber aprofitar el rival per tornar a marcar i sentenciar el partit.

Les vilanovines tenen ara el difícil repte de mantenir la cinquena plaça i intentar aprofitar alguna punxada dels rival per escalar algun lloc, encara que te un calendari infernal, ja que haurà de concentrar diversos partits en els mateixos caps de setmana, com a conseqüència de la disputa dels partits ajornats contra el Cerdanyola CH i el Bigues i Riells. Biesca, Noia i finalment Alcorcón, completen els rivals que resten per tancar la temporada. D’aconseguir els 12 punts que contra aquests equips es van obtenir a la primera volta, de ben segur es podria aspirar encara a millorar algun lloc a la classificació.