dimecres, 12 d’octubre del 2011

Cate Ortega disputarà l'europeu

Fotos: Javier Xir

El seleccionador espanyol femení, Alberto Mazón, ha donat la llista definitiva de les jugadores que disputaran el proper europeu femení absolut a partir del 24 d'Octubre a la localitat alemanya de Wuppertal.

Pels seguidors del Patí Vilanova ha estat estat una gran alegria tenir seleccionada a la Cate Ortega, portera i capitana del primer equip femení, un pel enterbolida però per la caiguda de la llista a darrera hora de l'Ester Nadal, com va passar també fa unes setmanes amb la Clàudia Miret. 

Les nostres "bessones diabòliques" no podran doncs, en aquesta ocasió, defensar el titol que ostenta el combinat espanyol després de la victòria en el darrer europeu. De ben segur, la seva joventut i el paper protagonista que ambdues han de tenir en l'il.lusionant nou projecte vilanoví, els atorgarà més oportunitats en un futur proper.

La llista definitiva està composada per la Cate Ortega i la Laia Salicrú, porteres, Anna Casarramona, Marta Soler, Berta Tarrida, Natasha Lee, Maria Díez, Iolanda Font, Sara González i Laura Puigdueta.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada