dissabte, 15 d’octubre del 2011

El Femení Sub16 jugarà la Final de la Copa de la Lliga

Foto: Joan Roca Febrer

Aquest matí s'han disputat les semifinals de la Copa de Lliga Femenina de totes les categories al Pavelló de Can Xarau, a Cerdanyola del Vallés.

El Femení Sub16 del CP Vilanova i del CHP Bigues i Riells reeditaven l'enfrontament que s'està convertint ja en un clàssic de les categories base femení i jugaven una semifinal que, aquesta vegada, ha caigut de la banda vilanovina.

Maria Leal ha avançat les verd i blanques en una jugada individual que ha sorprés la bona defensa rival i que ha finalitzat ella mateixa amb un bon xut creuat. Però ha estat el CHP Bigues i Riells el que ha mostrat la seva millor cara i ha demostrat ser un equip perillosissim quan aconsegueix trenar el joc interior. Gemma Camp i Marta Borràs feien estralls en atac i les vilanovines no aconseguien defensar les boles interiors. Fins a tres vegades l'equip rival ha fet arrivar la bola al fons de la porteria vilanovina en jugades similars amb rematades des de l'interior de l'àrea.

Amb el 3 a 1 les coses pintaven magres, sobre tot perquè les vilanovines no donaven mostres de tenir el joc controlat i no aconseguien aturar les continues entrades per banda dreta del rival. Pero abans de la fi de la primera meitat, la Maria Leal tornava a internar-se per banda esquerra i creuava una bola cap al segon pal que entrava directament a la porteria rival. El Vilanova marxava al descans amb un bon resultat, vist com havien anat les coses.

A la represa les coses han canviat. Les vilanovines han estat més concentrades en defensa i el marcador ha estat força estona igualat fins que una inspiradíssima Maria Córdoba s'ha tret un conill del barret i ha aconseguit igualar el partit en una gran jugada personal. Amb el marcador 3-3 les vilanovines s'han anat a munt i la Maria Córdoba feia el 4-3 al executar un penal. Marta Borràs feia l'empat al marcar la falta directa de que disposava per les 10 faltes d'equip de les vilanovines i Maria Leal errava immediatament la seva oportunitat en la falta directa de que disposava per la mateixa causa.

El desenllaç del partit estava a punt, i  ha estat en aquesta ocasió pel CP Vilanova. Mercè Guerra feia el 5-4 al aprofitar una passada interior de la Maria Córdoba i, amb el rival buscant l'empat, Pati Miret robava una bola en defensa i conduia la bola fins col.locarla a l'escaire de la porteria rival i establia el 6-4 definitiu. 

Demà diumenge a les 15:30, el CP Vilanova tindrà l'oportunitat d'aconseguir el primer títol en joc de la temporada si guanya la final que l'enfrontarà a l'Sferic de Terrassa, que s'ha imposat al Manlleu per 4-3. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada