diumenge, 30 d’octubre del 2011

Espanya és "Europameister-2011"


Ahir finalitzava l'europeu femení amb una victòria de la selecció espanyola que reeditava el títol de campiona d'Europa, el primer de la "era Mazón" i la continuitat dels èxits aconseguits per l'hoquei patins espanyol en una temporada en la que s'ha fet amb tots el títols disputats a nivell seleccions.

Portugal es feia amb una medalla de plata que consolida un nou projecte de selecció després de la desfeta que va soposar la setena posició al mundial d'Alcobendas, mentre que Alemanya obté el bronze.

Aquesta vegada desfeta per França, el sub campió del món que no ha passat de la quarta possició i només ha superat Suïssa, la clara ventafocs de les cinc seleccions que han participat.

Un títol per disfrutar i que de ben segur compensa el sacrifici de les nostres representants, però que no ens ha de fer perdre de vista que l'hoquei patins femení europeu no està precíssament en un bon moment.

Us deixem les dues darreres traduccions de les austeres cròniques de la web alemanya de la competició, tan austeres com la propia competició...


Espanya 4- Portugal 2

Espanya es feia ahir amb el títol de campió d'Europa contra Portugal.

Els dos equips ens oferien d'entrada un joc veloç, però equilibrat. Natasha Lee avançava Espanya de penal, però Marlene Sousa compensava abans de la mitja part. A la represa, el campió d'Europa passava a dominar el partit. Anna Cassarramona. Berta Tarrida i Maria Diez construïen l'avantatge fins el 1:4 , abans que Marlene Sousa aconseguís el segon gol de penal.

França 2- Alemanya 5

França i Alemanya, van jugar el partit per la medalla de bronze. L'equip alemany es va avançar per mitjà de Beata Geismann, però Adeline Le Borgne igualava ràpidament. La mateixa jugadora posava per davant l'equip francès, però per breus instants, perquè Beata Geismann empatava i feia el 2-2, mentre que Laura La Rocca posava per davant Alemanya abans del descans.

A la represa, Maren Wichardt i Leah Reiner asseguraven la victòria al posar el marcador 5-2 per a l'equip de Mike Neubauer.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada