dijous, 27 d’octubre del 2011

Espanya en el bon camí per revalidar el títol


Continuem amb les traduccions de les cròniques del lloc web oficial de l'europeu femení:

Alemanya 0- Espanya 3

En un joc molt ràpid i amb molta lluita s'enfrontaven ahir Espanya i Alemanya. Espanya corroborava les seves ambicions de títol.

Amb un "truc de pagès" ( traducció literal !? ) Maria Díez enganyava la defensa alemanya i feia el 1:0 abans de la mitja part. A la represa, Natascha augmentava la diferència i feia el 2:0. Alemanya no aprofitava les seves oportunitats i Espanya podia augmentar l'avantatja i fer el 3:0 per mitjà de Yolanda Font.

Després de la desena falta d'equip Tina Klein evitava un nou gol de Natasha Lee al aturar el llençament de falta directa.

Portugal 7- Suïssa 1

En el seu primer partit Portugal vencia Suïssa per 7:1 i  corroborava ser un equip aspirant a medalla.

Malgrat la feina i el treball en  defensa de la  compacta Suïssa, Vania Ribeiro avançava l'equip portuguès amb un tret de lluny després d'una bona conducció. Ines Vieira i Vania Ribeiro augmentaven l'avantatja abans que Daniela Senn fes el gol de l'honor per Suïssa que suposava el 3:1.

Després d'una asistència maravellosa, Rita Paulo aconseguia el  4:1 abans de la fi de la primera meitat. Tres gols més de Portugal a la represa deixaven el marcador final en un clar 7:1.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada