diumenge, 13 de desembre del 2009

Femení Base: El CP Vilanova derrota al líder amb autoritat


CP Vilanova   -7
CH Vilassar    -2


Aquest matí l'equip base femení del CP Vilanova ha confirmat la seva opció a disputar el campionat de la categoria, en derrotar amb autoritat al fins ara lider, el Vilassar. Aquesta possibilitat, amb la que no es comptava quan es va decidir participar en aquesta lliga, és ara una opció, després d'haver derrotat tots els equips de la part alta de la classificació i haver perdut un partit, amb el Bigues i Riells.

Avui els técnics del Vilanova han tingut l'oportunitat de convocar qualsevol de les 14 jugadores de la categoria, donada l'absència de partits mixtes, i per enfrontar-se al líder han confeccionat un equip amb 5 alevins i només dues benjamins, mes les dues porteres també benjamins, que poca feina han tingut avui. El partit ha estat dominat de cap a peus per les vilanovines, que han pogut aturar qüasi sempre la millor jugadora del Vilassar, la Silvia, una jugadora potent que apunta bones maneres, i que ha fet el segon gol del seu equip.

La "killer" de l'equip vilanoví, la Maria Córdoba, ha demostrat el seu instint i ha fet 4 gols, dos a cada part. Han completat el marcador la Pati Miret, que n'ha fet dos, i la Mercè Guerra, un. Destacar també la participació de la Gemma Ruíz, molt bé en defensa, la Ruth Figuerola, la Judith Àrboles i l'Ona Matas.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada