dimecres, 30 de desembre del 2009

La Festa de l'hoquei patins continua a Voltregà



Diumenge dia 2 de gener de 2010, l’equip femení base del CP Vilanova participarà al 2n Torneig Femení d’Hoquei Base 4 Copes, organitzat per el CP Voltregà.

Aquest Torneig, que es va engegar aquest any que finalitza, te com objectiu fomentar l’hoquei base femení i commemorà la consecució dels 4 títols disputats per l’equip femení del CP Voltregà la temporada 2008, en la que va aconseguir els Campionats d’Europa, d’Espanya i de Catalunya, i la Copa de la Reina. En aquest Torneig hi participaran també els equips del CH Castellet, campió de la primera edició, CH Mataró, Reus Deportiu, Oviedo Booling HC ( Astúries ), CE Olesa i el mateix CP Voltregà.

El Torneig te prevista una cloenda espectacular, donat que, a les 20:00 hores, el primer equip del CP Voltregà s’enfrontarà a la Selecció Catalana. El seleccionador català, Josep Maria Barberà, ja ha fet pública la convocatòria oficial per aquest partit, en la que podem trobar quatre jugadores del CP Vilanova, Cate Ortega, Berta Tarrida, Ester Nadal i Clàudia Miret. Completen la convocatòria les jugadores, Maria Díez i Anna Gil, de l’Igualada HC, Paula Torner, del PHC Sant Cugat, Maria Majó, del CE Arenys de Munt, Emma Corominas, del Masies de Voltregà i Laia Salicrú, del Cerdanyola CH.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada