divendres, 26 de febrer del 2010

Comença la segona volta

on és la bola ?

Aquest cap de setmana retorna l’activitat a l’Ok Lliga femenina amb l’inici de la segona volta de la competició, que finalitzarà ben entrat el mes de juny.

La 14ª jornada tindrà aquest cap de setmana quatre encontres, ja que diversos partits han estat ajornats o avançats, per allò d’optimitzar els desplaçaments.

El Voltregà  no hauria de tenir problemes per desfer-se d’un Sferic, que de moment es quart per la cua i evita així les possicions de descens, i les joves jugadores de l'equip de Terrassa podrien pagar els plats trencats en un encontre on les jugadores voltreganeses voldràn reivindicar el seu joc després de la derrota patida a la final de la Copa de la Reina.

 L’Arenys de Munt, un rival directe de les vilanovines, rep un Igualada, sempre difícil i que pot sorprendre en qualsevol pista. En un partit que es preveu igualat, l’equip revelació, el Bigues i Riells, rep un Noia Freixenet un tan irregular aquesta temporada.

El CP Vilanova ha de canviar el xip de la Copa de la Reina, on va oferir una gran imatge i centrar-se ara en obtenir bons resultats al torneig de la regularitat. La pista del Sant Cugat, tradicionalment complicada per les vilanovines, serà el punt de partida d’una segona volta en la que no es poden deixar escapar punts contra rivals que estan per sota en la classificació, si es vol aspirar a mantenir o millorar la quarta plaça que actualment s’ostenta.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada