dissabte, 6 de febrer del 2010

El femení base també guanya sense les “grans”



Aquesta tarda s’ha disputat al Pavelló de les Casernes el partit corresponent a la 16ª jornada de la lliga de femení base que ha enfrontat els equips del CP Vilanova i el Sather Blanes, desè classificat.

Avui l’equip vilanoví ha presentat un equip format per les porteres Maria Briva i Maria Alba Bonvehí,  les jugadores Ona Matas, Judith Àrboles, Anna Agustí, Aina Martínez, Gemma Briva, totes benjamins, i la prebenjamí Judith Esteve.

Sense representació aleví, l’Ona Matas ha hagut d’agafar la responsabilitat de portar el pes d’un equip que, sense jugar com és lògic amb la fluïdesa habitual, ha respost amb escreix a la confiança dels tècnics i ha aconseguit una merescuda victòria per 8-2. El rival, el Sather Blanes, és un equip que comença, amb la majoria de jugadores de molt curta edat, que han treballat de valent i no s’han arronsat mai.

El partit, malgrat ser dominat majoritàriament per les vilanovines, ha estat més equilibrat del que reflexa el marcador, i la bona actuació de les porteres verd i blanques i l’efectivitat golejadora, sobre tot de la Judith Árboles, ha resolt el partit de manera molt favorable per l’equip local.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada