dilluns, 8 de febrer del 2010

Massa facilitats enfront d’un gran rival


CP Vilanova              - 2
CE Arenys de Munt - 5

Aquest matí el Pavelló de les Casernes ha vist l’últim partit de la primera volta de l’Ok lliga femenina. Amb força públic a les graderies, potser el dia que n’hi havia més, les vilanovines no han pogut aconseguir un resultat positiu davant d’un rival que ha imposat la seva efectivitat en front les excessives facilitats defensives i la manca d’encert en la rematada d’unes jugadores vilanovines que, de ben segur, són un del equips que pitjor renda treu de les seves nombroses arribades a porteria contraria.

Tal com va passar no fa massa en el partit contra l’Alcorcón, la portera de l’equip rival, avui la Vicky Rodriguez s’ha erigit en l’heroïna del matí i tot fa pensar que, potser, també la manca de contundència de les vilanovines pot tenir quelcom a veure.

L’Arenys de Munt, sense la lesionada Natalia Corrales, ha jugat amb la Maria Major, la Vanessa García, la Laia Pera i la Leti Corrales i, sense fer cap canvi en tot el partit, ha estat molt més eficaç en les seves arribades.

El partit s’ha posat ben aviat coll a munt per les locals. Després d’uns minuts amb accions rapidíssimes dels dos equips, que han sortit descaradament a l’atac i ben oberts, el CP Vilanova ha disposat de la primera ocasió de gol, però el xut de la Pía Sarmiento ha anat al travesser. Un minut més tard, Leticia Corrales robava la primera bola a l’ultima jugadora vilanovina - ho ha fet fins quatre vegades en tot el partit, sobre jugadores diferents - i feia el primer gol al encarar en solitari Cate Ortega. Un minut més tard, Lai Pera xutava de molt lluny i la bola, després de tocar en algú i de botar a terra, entrava a la porteria d’una sorpresa Cate Ortega.

 Després d’un temps mort demanat per la banqueta vilanovina, l’equip ha reaccionat tal com va passar a Voltregà, - aquests dos gols no han estat pas fruit del domini de l’Arenys, més aviat de dos errors propis ben aprofitats per les rivals-, i el partit ha tornat a estar equilibrat, sense que cap equip s’imposés al rival i amb continues arribades a totes dues porteries ben resoltes per les porteres. Ha estat al minut 16 quan Pía Sarmiento muntava un contraatac per acabar cedint a Maria Figuerola que controlava i rematava creuat, lluny de l’abast de la Vicky. En plena eufòria vilanovina, dos minuts més tard, la constància de la Pía Sarmiento feia que recuperés una bola sobre la sortida de la bola rival i cedís un altre cop a la Maria Figuerola, que xutava amb decisió aturant la Vicky, però deixant una bola morta dins l’àrea que la mateixa Pía rematava per fer l’empat. La primera part acabava així, amb un empat molt treballat i amb la sensació d’equilibri en el joc.

A la represa, l’Arenys ha tornat a posar-se per davant ben aviat. Al minut 3, Maria Majó ha aprofitat un xut llunyà per tocar la bola i desviar la trajectòria, superant Cate Ortega i, quatre més tard, la mateixa Maria Majó xutava ras i creuat i la bola entrava per sota ajustada al pal contrari. Encara mancaven 13 minuts per la fi de l’encontre i el CP Vilanova havia de tornar a pensar en com superar una diferència de dos gols.

Les vilanovines s’han bolcat en atac i, quan millor jugaven i més oportunitats tenien, la Leticia Corrales robava la tercera bola a l’última jugadora vilanovina i encarava Cate Ortega. Aquest cop la Cate ha aturat el xut, però el rebot ha sortit cap a d’alt i la bola al caure ha quedat sobre la línia de gol i, no sabem si sola, o amb l’ajuda de l’Ester Nadal o de la pròpia Cate, ha acabat entrant a la porteria. Aquest gol ha pesat com una llosa i les vilanovines han semblat perdre la fe en la remuntada.

Els últims deu minuts han estat però un atac continu de les verd i blanques - que s’estavellaven un i altre cop en una magnífica Vicky Rodriguez-, però també ple de perilloses contres de l’Arenys.

Al mateix minut 10, les locals han pogut reduir la renda, però la Pía Sarmiento fallava la falta directa assenyalada fruit de les 10 faltes de l’Arenys i, un minut més tard, era la Solène Voltzenlugel la que fallava un penal favorable a les vilanovines i una altra possibilitat d’escurçar les diferències. Un minut més tard, Leticia Corrales també desaprofitava la seva falta directa, però la cosa no s’acabava aquí, ja que, per acabar-ho d’adobar, fins i tot la Berta Tarrida fallava un altre penal a manca de poc més de dos minuts per finalitzar l’encontre.

Victòria justa doncs d’un CE Arenys de Munt sòlid i contundent, sobre tot a la segona part, del que cal destacar -portera al marge- l’actuació de la Leticia Corrales.

 El CP Vilanova finalitza la primera volta amb 28 punts i consolida la quarta plaça de la classificació, amb 3 partits perduts i un d’empatat i, amb 53 gols a favor i 23 en contra, és de moment el quart equip més golejador i tercer menys golejat. Un bon bagatge per un equip molt jove.

Ara, l’equip disposarà de quinze dies per preparar la seva participació a la V Copa de la Reina que es disputarà a casa els dies 20 i 21 de febrer i que, amb els resultats d’aquesta jornada, ja te definits els quatre equips que la disputaran, el quatre primers d’aquesta OK Lliga, que són: Cerdanyola CH, CP Voltregà, Biesca Gijón HC i CP Vilanova.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada