dimarts, 1 de juny del 2010

EL CP Voltregà visita les Casernes, però són Cerdanyola HC i CE Arenys de Munt els que es juguen la lliga


El proper diumenge a les 12:45 hores, CP Vilanova i CP Voltregà disputaran al Pavelló de les Casernes el partit corresponent a la 24ª jornada. El CP Vilanova, - sense opcions al títol i depenent de tercers per millorar l’actual 5ª posició a la classificació- intentarà a casa mantenir la ratxa de victòries i imposar-se a un CP Voltregà al que la lliga se li ha posat molt complicada.

 El partit clau de la propera jornada és el que es disputarà a Can Xarau, un partit que pot ser fonamental per decidir el campió de la 2ª edició de l’Ok Lliga Femenina.

S’enfronten el Cerdanyola CH i el CE Arenys de Munt, els únics equips que depenen a hores d’ara d’ells mateixos.

A l’Arenys de Munt només li val la victòria, si vol seguir depenent únicament d’ell mateix, ja que una derrota o un empat afavoreix els interessos del Cerdanyola CH que, a manca de dues jornades, seria inassolible si guanya els partits contra Bigues i Riells, i Sant Cugat - en cas d’igualada contra l’Arenys de Munt, podria donar-se un empat final amb Voltregà a 65 punts, que l’afavoreix-.

Per la seva banda, el CE Arenys ha de guanyar obligatòriament si no vol dependre d’una improbable -no impossible- punxada del Cerdanyola en els seus últims partits. Si ho fa, dependrà d’ell mateix, però després encara haurà de guanyar els seus últims partits, contra Vilanova i Noia.

El Biesca si que ho te “impossible”. Si suma 9 punts en els proper tres partits contra Bigues i Riells, Sant Cugat i Mieres, tancarà la temporada amb 63, del tot insuficients per assolir la primera posició, a no ser que Cerdanyola, Arenys i Voltregà tinguin tots tres un daltabaix.

El rival de les vilanovines diumenge, el CP Voltregà, el màxim favorit a principis de temporada, te com dèiem la lliga difícil. De guanyar tots els partits pendents, quatre, entre ells a Alcorcón i a Vilanova, sumarà 65 punts.

Les seves opcions passen per guanyar-ho tot, i esperar que l’equip que surti guanyador del duel Cerdanyola-Arenys, perdi punts en algun dels seus dos partits finals, una carambola...que va esdevenir encara més grossa la temporada passada a 1ª Nacional Catalana, amb el CP Vilanova de “víctima”, quan va perdre 5 punts a casa en les darreres jornades contra el CE Noia i el Sant Feliu, que finalment van costar un empat final a punts amb el CP Voltregà que els hi va donar el títol per diferència de gols particular.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada