diumenge, 30 de maig del 2010

HC Palau de Plegamans Campió d'Espanya Sub-16

HC Palau de Plegamans

Les noies de l'HC Palau culminen d'aquesta manera una gran temporada en la que han estat campiones de Catalunya i d'Espanya, al marge de la gran temporada que han dut a terme a 1ª Nacional Catalana, on han estat finalment segones, a quatre punts de l'ascens a OK Lliga.

El Campionat d'Espanya Femení Sub-16 s'ha disputat a Mataró amb la participació de quatre equips catalans, HC Palau de Plegamans, PHC Bigues i Riells, Sferic Terrassa i CE Arenys de Munt, dos gallecs, CH Compostela i Vigo Stick,  un madrileny i un asturià, el CP Alcorcón i el Biesca Gijón respectivament.

L'Alcorcón accedia a la final desprès de quedar segon del seu grup, darrera el Palau, al haver guanyat en els seus enfrontaments contra el CE Arenys de Munt i el Biesca Gijón.

A l'altre grup, el primer lloc es decidia per un sol gol de diferència, a favor de l'Sferic de Terrassa, desprès de que Bigues i Sferic empatessin a 7 gols en el seu partit i a 7 punts a la classificació final del grup. D'aquesta manera el subcampió de Catalunya no podia eludir al HC Palau, el seu botxí a la final.

El HC Palau de Plagamans havia aconseguit la primera plaça del grup A després de guanyar  l'Arenys, per la mínima, i derrotar també al Biesca Gijón i al mateix Alcorcón.

A semifinals, Palau i Alcorcón es guanyaven l'accés a la final amb idèntic resultat, 4-1 contra Bigues i Sferic, respectivament. Ja a la final, el Palau no ha tingut pietat i s'ha imposat a l'Alcorcón per un contundent 9-2.

Felicitats un cop més a l'HC Palau de Plegamans pel nou títol i a l'Alcorcón per la feina que l'ha portat a disputar aquesta final. També al Bigues i Riells que ha completat el podi després de derrotar a l'Sferic en el partit pel tercer lloc.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada