diumenge, 9 de maig del 2010

El HC Palau campió de Catalunya Femení Sub-16

HC Palau de Plagamans, Campiones de Catalunya

Aquest cap de setmana s’ha disputat a Terrassa el 1er Campionat de Catalunya Femení Sub-16, on el HC Palau de Plegamans s’ha proclamat brillantment campió en vèncer a la final al PHC Bigues i Riells.

L’equip de Palau de Plegamans continua doncs amb la gran trajectòria que va començar fa dos anys quan va assolir l’ascens a 1ª Catalana amb un equip joveníssim –juntament amb el CP Vilanova- i que aquest any ha consolidat amb assolir les primeres posicions a 1ª Nacional Catalana i, de moment, aquest Campionat de Catalunya Sub-16.

La final ha estat un bon partit. L’equip del Bigues i Riells, sòlid i físic, com coneixem, ha aguantat bé el major dinamisme i velocitat d’un Palau que juga, i molt, a hoquei.

El Bigues s’ha avançat amb un gol que no ha traspassat la línia de porteria – ho podem assegurar sense cap mena de dubte- però el moviment d’un jugadora del Palau que volia impedir que la bola acabés entrant quan l’àrbitre –la Sra. Maria Lluïsa, molt enèrgica i que s’ha fet un fart de córrer- ja havia assenyalat booling, ha fet que aquesta donés el gol. El Palau ha empatat però ben aviat, i el primer temps ha finalitzat amb igualtat al marcador i en mèrits a la pista.

A la represa el Palau s’ha fet poc a poc amb el control del partit - encara que ha concedit masses ocasions en defensa- i ha marcat un segon gol que ha tingut una rèplica immediata de les verd i negres.

Tot seguit, el Palau s’ha avançat amb dos gols de diferència i, quan el partit semblava dat i beneit, el Bigues ha disposat de dos grans ocasions en un minut, al tenir una falta directa i un penal a favor. La portera del Palau, bé fins aquell moment, feia dues grans intervencions i aturava els dos llançaments.

Però les noies del Bigues ja sabem que no es donen mai per vençudes i encara aconseguien escurçar el marcador al fer el tercer gol en una jugada un tant embolicada.

Quan semblava que la cosa es podria animar de cara a un final ajustat, el Palau ha marcat el seu cinquè gol i ha controlat el joc fins el final.

Sferic de Terrassa – que ha superat al CE Arenys de Munt – tercer classificat, PHC Bigues i Riells, segon i HC Palau, campió, seran els equips que representaran Catalunya al Campionat d’Espanya Femení Sub-16 que es disputarà a Mataró.

Felicitats als tres equips, especialment a les Campiones de Catalunya, el HC Palau de Plegamans. Ens les trobarem ben aviat a l’Ok Lliga. Segur. Serà un plaer.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada