diumenge, 30 de maig del 2010

EL CP Vilanova no falla i guanya bé a Sevilla

Berta Tarrida va fer el gol 100 del Patí a l'OK Lliga

El femení del CP Vilanova va fer bo el pronòstic i es va imposar ahir a la pista del Claret de Sevilla per un contundent 2-10, que mostra la gran diferència entre els dos equips, diferència que es va fer palesa en el joc i en el marcador.

El partit, emès en directe per Canal Sur TV, va ser un monòleg de les vilanovines que al descans ja guanyaven per 1-6.

Pía Sarmiento va fer el gol que encetava el marcador i que desencadenava una hemorràgia de gols que anaven caient poc a poc fruit del domini verd i blanc. Berta Tarrida feia el segon de penal – el que representava el gol 100 de la participació del CP Vilanova a l’OK Lliga Femenina – i seguien els gols de Clàudia Miret ( 2 ), Ester Nadal i la pròpia Berta fins arribar a la mitja dotzena. El Claret aconseguia maquillar el marcador amb un gol abans del descans, fruit d’un contraatac, que aconseguia batre la Sofia Griñán, que ahir va defensar la porteria del Patí tot el partit.

A la represa, una Ester Nadal que està acabant la temporada en el seu millor moment, feia el setè en una jugada individual i repartia assistències a la Berta i la Clàudia per que ambdues marquessin el novè i el desè.

Abans, la Solène Voltzenlugel feia el millor gol del matí, el setè, amb una jugada individual per darrera de la porteria que finalitzava aixecant i picant la bola a l’escaire -l’anomenat gol del tonto-. A les acaballes, el Claret feia el segon i deixava el marcador en un 2-10 que seria definitiu.

Al CP Vilanova li resten tres encontres per finalitzar la temporada. Els dos propers contra rivals que es juguen el títol, en funció del resultats que obtinguin en aquestes jornades finals. El proper cap de setmana a les Casernes contra un CP Voltregà que ahir empatava 1-1, a casa contra un altre dels equips implicats, el Cerdanyola CH, empat que encara posa més emoció a aquestes jornades finals. Després, desplaçament a la pista de l’Arenys de Munt, en un partit en que l’Areny es pot jugar el primer lloc o, si més no, la seva participació a la propera edició a la Copa d’Europa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada