dilluns, 10 de maig del 2010

No es rendeixen



CP Vilanova -5
Igualada HC -2

Aquest mati s’ha disputat a les Casernes el partit corresponent a la 20ª jornada de l’Ok lliga femenina que ha enfrontat el CP Vilanova amb el Igualada HC. Les vilanovines han aixecat amb una molt bona segona part un partit que s’havia posat difícil.

El partit ha començat trepidant, amb una jugada de la Clàudia Miret al robar una bola a l’ultima jugadora rival i encarar sola la porteria de la Tere Bernades, però la bola li ha fet un estrany i li ha quedat enrere en la conducció, impedint el remat. Immediatament després, l’Igualada marcava al aprofitar un error defensiu.

 Havien estat les dues primeres i úniques jugades del partit, encara no s’havia esgotat el primer minut.

Han fet falta cinc minuts per empatar el partit, cinc minuts en que el Vilanova, malgrat dominar i tenir ocasions, no aconseguia batre una Tere Bernades que sempre que juga a les Casernes deixa mostres de la seva qualitat.

En aquests minuts, i fins que ha acabat la primera part, l’Igualada donava sensació de cert perill, quasi sempre al contraatac, però no posava la Cate Ortega en masses compromisos. De fet, la Cate ha tingut avui un dels partits més plàcids a les Casernes.

Però malgrat això, l’Igualada s’ha avançat al minut 16 quan Maria Díez rematava a gol una jugada d’estratègia marca de la casa, en el llançament d’una falta lateral. La primera part s’ha acabat doncs amb la victòria parcial de les igualadines, que mantenien el seu caseller de faltes a zero, per tres de les vilanovines.

A la represa, les verd i blanques han sortit a per totes i no han donat cap opció a l’Igualada. Cap opció, literalment, perquè l’Igualada no ha aconseguit fer arribar cap xut a Cate Ortega, fins a l’últim minut del partit, en una segona part d’absolut domini vilanoví.

Han fet falta 6 minuts però per fer l’empat, enfront una aferrissada defensa i una magnífica portera que han generat una certa ansietat a les locals en aquests primers minuts per darrera en el marcador. Ha estat Berta Tarrida qui feia l’empat, de penal, després de recollir ella mateixa el rebot del seu xut i, amb una extraordinària sang freda, aixecar suaument la bola per sobre la Tere.

Un minut més tard, l’Ester Nadal feia el tercer al rematar una bona jugada de Pía Sarmiento, un gol que ha donat la tranquil•litat necessària i ha permès veure tot seguit els millors minuts del Patí.

Al minut 12, Clàudia Miret feia el seu 20è gol en aquesta competició al rematar una bona jugada d’una Ester Nadal en un molt bon moment de forma.

Tres minuts més tard, hem pogut veure la millor jugada del partit, en una combinació de tot l’equip en atac estàtic, que han accelerat entre la Pía i la Berta, que ha fet una assistència a mitja alçada al segon pal, que la Maria Figuerola a caçat a un pam de l’escaire de la porteria. Un gran gol.

En aquests minuts s’han vist les millors jugades d’un Patí ja sense pressió i amb un Igualada desbordat. Entre el minut 17 i 18, una pal de l’Ester Nadal després d’una altra jugada exquisida de tot l’equip, o un dos contra la portera –Pía i Clàudia-, que no aconseguien finalitzar amb gol, podrien haver donat una avantatja molt més gran al CP Vilanova.

Al mateix minut 18, una gran jugada de la Pía Sarmiento i una altra bola del lateral al segon pal, que aquest cop era la Berta Tarrida qui rematava a gol.

El cinquè gol ha acabat de posar calma a l’empenta vilanovina i, dins de l’últim minut, l’Igualada ha disposat de les dues úniques ocasions d’aquesta segona part, al finalitzar de forma més o menys encertada un parell de contraatacs en superioritat que no ha sorprés la Cate Ortega.

El proper cap de setmana toca anar a Terrassa per enfrontar-se a l'Sferic, abans de viatjar a Sevilla i afrontar la recta final, amb dos rivals d'entitat com són Voltregà i Arenys, abans d'acabar la temporada a Bigues i Riells.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada