dilluns, 24 de maig del 2010

El Mataró HC guanya la Copa MiniFem

Equip del Mataró HC

Tal com va passar fa unes setmanes a Vilassar, el femení base ha tornat a disputar i a perdre la final del campionat en joc. Aquesta vegada ha estat la Copa MiniFem -reservada a jugadores fins edat benjamí- , a Juneda i contra el Mataró HC.

El partit ha estat menys disputat que aquell, però, ja que les mataronines abans del descans s'han escapat 4-0 en el marcador després de fer tres gols en poc menys de dos minuts de desconcert de la defensa vilanovina.

La resta del partit ha estat força equilibrat, però és just reconèixer que les petites jugadores del Mataró han fet el bon joc habitual al que ens tenen acostumats i han portat el ritme del partit, sempre per davant al marcador. Així doncs una primera part de total color blanc i blau, que ha finalitzat 4-0.

A la represa, el CP Vilanova ha avançat les línies i ha fet un canvi tàctic que ha anat bé, al situar l'Ona Matas davant. La potència de l'Ona i la constància de la Judith Àrboles han creat més perill i el CP Vilanova ha aconseguit marcar. Darrera, s'ha mantingut bé la posició i el domini mataroní ha anat a menys, encara que les mataronines no s'han deixat sorprendre i ha mantingut sempre una bona avantatja al marcador, que finalment ha assenyalat un clar 6-3 que els hi ha donat el campionat amb tota justícia.

La resta del campionat ens ha deparat bons partits. El CE Noia s'ha proclamat campió de 2ª Catalana al vèncer clarament al Sferic de Terrassa per 4-0.

La final de 1ª Catalana l'han disputat Mollet HC i Shum Maçanet, en un partit força equilibrat i entretingut que s'ha decantat de la part de les de la Selva, que s'han proclamat campiones al guanyar la final per 4-2.

El partit que ha tancat el campionat ha estat la final de 1ª Nacional Catalana, final en la que s'ha imposat un potent Bigues i Riells, que ha vençut al campió de lliga, el Girona, per 5-3.

El Femení Base ha tancat d'aquesta manera un bon any, en el que ha disputat les tres finals de les tres competicions en les que que ha participat, i en les que ha obtingut un campionat, la Copa que es va disputar a Vilanova, i dos sots-campionats, el de Catalunya - en aquella magnífica final contra el Bigues i Riells- i el de la Copa MiniFem, avui a Juneda.

El millor, malgrat tot, ha estat el bon ambient, les ganes i l'alegria que han estat presents durant tota la temporada. L'any que ve hi tornarem.