divendres, 21 de maig del 2010

El Femení Base disputa el Torneig MiniFem


Aquest cap de setmana l'equip Femení Base -sense jugadores alevins-disputarà a Juneda el Torneig MiniFem, després de guanyar-se la participació el passat diumenge a Mollet, on va derrotar el Blanes i el Reus Deportiu. Aquest torneig l'organitza la Federació Catalana en el marc de la disputa de la Copa de Lliga de les categories séniors femenines catalanes.

El primer rival de les vilanovines havia de ser el Vilassar, però informacions de darrera hora diuen que aquest equip ha declinat la participació per manca de jugadores, i la seva plaça l'ha ocupat el Bigues i Riells. Si es supera aquest rival, el CP Vilanova disputarà les semifinals diumenge a les 14:00 hores, contra el vencedor del partit que ha d'enfrontar el CP Voltregà i el Reus Deportiu. De guanyar aquest partit, la final serà a les 18:00 hores. Si es perd, encara es podrà lliutar per la tercera plaça en un partit que es jugarà a les 16:15 hores.

L'equip vilanoví es presenta amb la baixa de la Paola Pascual, que disputarà aquest cap de setmana el  Campionat de Barcelona de la categoría prebenjamí.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada