dissabte, 29 d’octubre del 2011

Espanya i Portugal es disputen avui el Campionat d'Europa


D'aquí a unes hores Portugal i Espanya es disputen el campionat d'Europa en un partit en el que a les jugadores d'Alberto Mazón els hi val l'empat.

Ahir, Espanya va passar per sobre de Suïssa en un partit que va soposar el debut de la portera del Patí Cate Ortega, amb poca feina però, va poder aturar una falta directa en una de les poques accions de seriós perill. En una jugada amb les jugadores espanyoles pendents d'una caiguda de la Maria Díez a les acaballes del partit, la jugadora suïssa Daniela Senn aconseguia fer-li un gol. Les portugueses es refeien d'un mal inici de partit i remuntaven un marcador que tenien en contra per tenir opcions avui al títol, únicament si aconsegueixen derrotar la selecció espanyola.

A continuació us continuem explicant com ho veuen els alemanys amb les traduccions de les cròniques de la web oficial.

Espanya 10- Suïssa 1

A ple ritme i amb la formació titular, l'Espanya  d'Alberto Mazon jugava la primera part contra Suïssa a ple ritme i amb la formació titular.

En uns veritables focs artificials, les jugadores suïsses recollien vuit vegades la bola de dins la porteria. A la represa, Espanya es relaxava i  Suïssa aconseguia per mitjà de Daniela Senn fer el gol de l'honor en el minut final.

Els gols d'Espanya els aconseguien Natasha Lee (5), Marta Soler (2), Berta Tarrida (2) i Anna Casarramona.

Portugal 4- França 2

Els espectadors del Topspiels de la quarta jornada van poder veure dues parts completament diferentes. En la primera part, domini de França amb un joc de combinació magnífic. Dos gols de Vanessa Daribo feien justicia a la superioritat de les franceses. 

Però el partit va donar un tomb. Portugal va anar entran al partit amb un joc cada vegada millor i abans dels descans Marlene Sousa aconseguia retallar distancies.

A la represa es va veure un partit completament diferent. Portugal portava el ritme del partit i aconsegui donar-li la volta amb gols de Rita Paulo, Vania Ribeiro i un cop més Marlene Sousa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada