dimecres, 26 d’octubre del 2011

La selecció espanyola derrota França

Foto : Javier Xir

Encetem la primera crònica de l'europeu femení que s'està disputant a Wuppertal amb una novetat: el que farem en aquesta ocasió és traslladar-vos les cròniques traduïdes de l'alemany de la web oficial del campionat.

Intentarem ser fidels al màxim en les traduccions, per al qual cosa demanem disculpes si veieu alguna irregularitat sintàctica fruit d'un excés de cel en la literalitat de la traducció.

França-Espanya 1-4 ( 1-1 )

Just en el joc d’obertura coincidien Espanya i França, dos ferms candidats a medalla. Els dos equips ensenyaven un fort rendiment que feia aparèixer l’entusiasme entre els 500 espectadors.

Natasha Lee avançava Espanya al minut 4 de falta directa en una acció en que la francesa Tatiana Malard rebia una tarja blava.

En uns minuts de joc equilibrat, Emilie Couderec feia l’empat poc abans del descans. Poc després de l’inici de la represa, Anna Casarramona aconseguia posar per davant de nou a Espanya i la mateixa jugadora ampliava l’avantatja amb un nou gol situant el marcador 3-1.

Tenien mala sort les franceses quan Adelin le Borgne només trobava el pal en un xut a la contra. Berta Tarrida feia el 4-1 definitiu de penal.

Alemanya- Suïssa 7-3 ( 3-2 )
Només en la fase final del partit Alemanya es feia amb la victòria clara contra Suïssa. Fins a cinc minuts de la fi del partit, l’equip suís va oposar una forta resistència. Maren Wichardt avançava les alemanyes però la suïssa Christine Schneider feia l’empat en una falta directa que costava una tarja blava a la mateixa Maren Wichardt. Beata Geismann aconseguia avançar novament les alemanyes entrenades per Mike Neubauer, però les jugadores del país de les pastures ( traducció literal ) eren capaces de compensar un altre cop de penal transformat per Catia Almeida.

Dos minuts abans del descans, Maren Wichardt feia el 3-2. A la represa, la mateixa jugadora feia el 4-2.

Les oportunitats de l’equip alemany s’acumulaven, però Suïssa escurçava les diferències i feia el 4-3 per mitjà de Christine Schneider amb un tret a l’escaire. Després de la desena falta d’equip de Suïssa , Maren Wichardt transformava la directa i restablia la distancia. En la fase final dos gols de Beata Geismann i Maren Wichardt donaven a Alemanys una clara victòria final.