dijous, 26 de novembre del 2009

David Torruella i Jordi Mestres deixen de ser els entrenadors del Femení Ok Lliga.



El passat dimarts el CP Vilanova va comunicar als tècnics del primer equip femení, David Torruella i Jordi Mestres, que eren rellevats en la direcció de l’equip.

A hores d’ara, a ningú se li escapa que qui firma aquestes cròniques és part implicada en la decisió. Vull destacar el meu reconeixement a la gran contribució d’ambdós entrenadors en el creixement de l’equip en aquests dos anys. Han estat dos anys extraordinaris i una feina impecable, duta a terme amb il•lusió, tenacitat i seriositat. Assolir el tercer lloc del campionat de 1ª Nacional Catalana l’any de l’ascens, el subcampionat la passada temporada, - amb els mateixos punts que el campió-, la Copa de la Reina i el subcampionat a la Copa Catalana de 1ª Nacional, ha estat un bagatge sensacional. Al meu entendre, no menys important ha estat la seva contribució al creixement, a nivell individual, de jugadores com la Clàudia Miret i la Maria Figuerola – que fa dues temporades, amb 14 anys, ja eren jugadores fonamentals a l’equip- o de les que a hores d’ara són les benjamins del conjunt, les mateixes Mercè Guerra i Regina Flix. Una feina ben feta amb aquestes i d’altres noies de la base – no oblidem que la passada temporada el mateix tàndem, amb Jordi Mestres al cap, dirigia l’equip de 1ª Catalana Femenina- de la que el Club en gaudirà ben aviat.
 
El motiu del relleu no és altre que el convenciment de la necessitat d’introduir un element de motivació, un revulsiu, en un equip que tornava a mostrar símptomes d’esgotament en les seves principals jugadores – mental, no físic- després de dues temporades amb els mateixos tècnics. Aquest relleu ja s’havia plantejat a la fi de la passada temporada – i es va fer públic- , per les mateixes raons, però l’excel•lent trajectòria esportiva de l’equip i el mèrit que en això tenien ambdós entrenadors, van fer decidir finalment no executar el relleu i donar l’oportunitat d’iniciar aquest nou projecte als mateixos tècnics.
 
A punt de complir-se tres mesos des de l’inici de la temporada, -ha estat un pretemporada molt llarga- , les persones més pròximes al dia a dia de l’equip han pogut palpar els símptomes que apuntàvem i, en benefici de l’equip, de les jugadores i, a la fi, dels propis tècnics, s’ha pres una decisió que no per entendre-la necessària ha estat menys dolorosa i difícil.
 
Amb això s’obre una nova etapa per l’equip i per les jugadores i, com dèiem, per els propis tècnics, que segur tindran l’oportunitat de continuar el seu reeixit camí amb nous reptes que, desitjo i espero, sigui dins de l’organigrama tècnic del nostre Club.
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada