dissabte, 21 de novembre del 2009

Femení Base: el CP Vilanova també guanya a Castellet

CH Castellet -1
CP Vilanova -5

Aquest matí a Sant Vicenç de Castellet hem pogut veure el millor partit fins ara de la categoria entre dos equips que ocupen posicions destacades a la classificació. Els tècnics del Patí han demostrat el respecte que tenien vers l’equip rival i han fet debutar a la categoria a la Mercè Guerra, la destacada jugadora de l’aleví A.

El Castellet, un equip format en la seva majoria per jugadores de categoria aleví, -pensem, per la seva envergadura- que tant la passada temporada com l’actual s’ha mostrat com un dels millors equips de la categoria, s’ha vist desbordat i dominat des del primer moment, i ha comptat amb molt poques arribades de  perill a la porteria visitant.

El partit ha començat amb la Maria Briva a la porteria, la Mercè Guerra i la Pati Miret en defensa , la Maria Córdoba i la Paola Pascual davant. Ben aviat les jugadores verd i blanques han demostrat una presència i ritme de joc superiors al rival i han disposat de les primeres ocasions, que no han encertat a materialitzar.

El Castellet ha fet una bona defensa amb un quadre força endarrerir, ben executat però. Malgrat el domini visitant, l’equip local ha marcat en una de les seves primeres arribades amb una bola penjada des del lateral que ha tocat el peu d’una jugadora del Castellet –involuntàriament creiem- i ha entrat a la porteria de la Maria. Ben poc però ha trigat una rapidíssima Maria Córdoba en fer l’empat i en posar el Vilanova per davant, amb dues bones rematades. Uns minuts més tard, la Mercè feia el seu primer gol a la categoria amb una jugada personal que ha finalitzat amb classe i, poc després, les dues jugadores de l’aleví C, - que fa uns minuts ha perdut per 1-0 amb el CP Voltregà a Sant Hipòlit ( 3-3 a Vilanova ) i veu com s'escapa el primer lloc del seu grup-, la Pati Miret i la Maria Córdoba, es tornaven a trobar perquè aquesta última definís una jugada de la primera, fent l’ 1-4 i el seu segon “hat trick” en els dos partits que ha jugat amb aquest equip.

Destacar que les tres jugadores alevins que han portat el pes del partit, la Mercè, la Pati i la Maria Córdoba, han jugat sempre per l’equip, sense buscar el lluïment ni la jugada personal.

La segona part ha començat amb l’habitual rotació de la banqueta i els tècnics han fet entrar la Maria Bonvehí a la porteria, la Gemma Briva, la Paola Pascual, la Mercè Guerra i la Pati Miret -ja a la primera part havien jugat també l’Aina Martinez , destacada, en el seu millor partit fins ara, i l’Anna Agustí-. El Castellet ha avançat un pel el quadre i això ha incomodat inicialment al Vilanova. Malgrat tot, la bona defensa liderada per la Pati i la Mercè -insuperables- ha impedit l’arribada de les jugadores del Castellet i no s’ha generat massa perill a la porteria defensada per la Maria. En atac, aquestes mateixes jugadores es desfeien be de les seves rivals en banda però no trobaven la jugadora del mig. De vegades per la bona defensa interior de les jugadores del HC Castellet, de vegades per un excés de generositat en la passada després de desbordar la defensa, i de vegades per la bona actuació de la portera del Castellet, ben col•locada i ràpida de mans, les ocasions que es generaven no acabaven dins la porteria. Ha estat a manca de cinc minut per el final quan una jugada entre la Mercè i la Pati ha acabat amb un remat inapel•lable d’aquesta última que ha posat l’1 a 5 que ha estat definitiu.