diumenge, 18 d’abril del 2010

El femení base supera la primera lligueta del Campionat de Catalunya


L'equip femení base del CP Vilanova disputarà diumenge a les 10:00 hores la primera semifinal del Campionat de Catalunya, després d'haver derrotat amb força comoditat els dos rivals de la primera lligueta.

Aquest matí, en el partit que encetava el grup, les verdiblanques, es desfeien de les anfitriones amb més facilitats de les esperades, amb un resultat contundent de 9-0. Unes hores després, a les 14:30, assolia el primer lloc del grup al derrotar tanmateix el HC Mataró per un resultat de 7-0. Ja en horari de tarda, el Vilassar derrotava el Mataró per 2-0 i es classificava d'aquesta manera per la segona semifinal de demà.

A l'altre grup, el Bigues i Riells s'ha mostrat intractable, tal com es preveia. Pel matí, ha derrotat el HC Castellet per 5-1, en un bon partit, que ha deixat molt tocades físicament a les derrotades jugadores del HC Castellet, que han oposat una gran lluita. Unes hores després, perdien amb el Voltregà per 5-2 i quedaven fora d'unes semifinals on es preveien a priori favorites. En l'ultim partit de la jornada, el Bigues i Riells derrotava al Voltregà clarament per 5-0 i tancava la configuaració de les semifinals:

Semifinals Campionat de Catalunya

10:00  CP Vilanova-CP Voltregà
12:00 CHP Bigues i Riells-C Vilassar H

Els equips guanyadors d'aquestes semifinals disputaran la final a les 18:00 hores

A la Copa Federació, competició que s'està celebrant en el mateix escenari, CE Olesa Patí  i Sather Blanes han derrotat els dos rivals dels seus grups respectius. Reus Deportiu i HC Castellar, han aconseguit el passi a les semifinals després de derrotar el CH LLoret i el Cerdanyola CH respectivament.

Semifinals Copa Federació

11:00  CE Olesa Patí- HC Castellar
13:00 Reus Deportiu- Sather Blanes

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada