divendres, 16 d’abril del 2010

Torna la màxima competició



Després de quasi un mes sense activitat, amb motiu de la Setmana Santa i les jornades de competició europea, en les que la lliga s’atura, el primer equip femení inicia el tram final de la competició a les Casernes, demà dissabte a les 20:30 hores.

El partit, sobre el paper, hauria de presentar-se plàcid per les vilanovines, ja que s’enfronten al Stª Maria del Pilar de Madrid, un equip que ocupa l’ultima posició a la classificació i que només ha aconseguit arrencar dos empats en els 17 partits que ha disputat.

Les vilanovines afronten aquest final de lliga com a cinquè classificat, a sis punts del tercer i a quatre del sisè, amb un calendari lleugerament favorable però.

Es preveu una forta lluita encara per la disputa de les primeres posicions, en una lliga que no està decidida, ni molt menys.

En aquest sentit, destacar el partit d’aquest cap de setmana entre el CE Arenys de Munt i el CP Voltregà. Una victòria del Voltregà consolidaria les osonenques a la primera posició i ajustaria encara més la classificació entre els equips perseguidors. Una victòria de l’Arenys, ajustaria al màxim la part alta de la classificació entre els quatre primers, amb el CP Vilanova un pel despenjat però atent a qualsevol error dels primers, que tenen forces enfrontaments pendents entre ells. Això si, s’ha de guanyar al Stª Maria del Pilar si es vol seguir tenint opcions a entrar en aquesta lluita.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada