divendres, 27 de novembre del 2009

Es confirma que Carlos Figueroa és el nou entrenador del CP Vilanova Femení


A l’espera dels possibles canvis a l’estructura tècnica del Patí que pot comportar el relleu a la banqueta del femení d’en David Torruella i en Jordi Mestres, el que si podem confirmar a hores d’ara és que Carlos Figueroa és el nou entrenador del primer equip femení.

Carlos Figueroa, considerat per molts com el millor tècnic del món, va néixer a Sevilla fa 53 anys. Malgrat una dilatada carrera com a jugador, - va jugar als Pilaristas de Madrid, Alcobendas, Cerdanyola, Mollet, Tordera, Liceo i Dominicos-, ha estat la seva tasca com entrenador – Igualada, Barça, Sitges i Reus Deportiu- la més reconeguda. No en va, ha guanyat 50 títols, entre els que destaquen 10 Copes d’Europa ,12 OK Lligas i 7 Copes del Rei.

Aquesta edició de l’OK lliga femenina ve plena de bones notícies per l’hoquei femení ja que, indirectament, la irrupció d’en Carlos Figueroa en aquest espai, representa un reconeixement a totes les jugadores i tècnics d'quips femenins que durant tants anys han vist com el seu esforç quedava sovint poc reconegut.

Avuí mateix, en unes declaracions a la secció de premsa de la RFEP, Figueroa deia “Hay mucha gente que me dice que esto es dar un paso atrás, como bajar un peldaño, pero yo creo que el hockey femenino tiene el mismo derecho a tener un entrenador profesional que el masculino, los que amamos el hockey no debemos hacer distinciones de este tipo”.

Podeu llegir l’entrevista sencera a:

 http://www.fep.es/website/noticias.asp?idnoticia=4649&modalidad=14

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada