diumenge, 15 de novembre del 2009

Teresa Uxia Porrit i els pals ho posen molt difícil

CP Mieres - 3
CP Vilanova -5

La que fins aquesta temporada havia estat la segona portera del Biesca Gijón, Teresa Uxia Porrit, tapada per la omnipresència de l’alemanya Christina Klein a l’equip campió d’Europa, ha estat la gran figura del partit que fa uns minuts ha finalitzat al Visiola Rollán corresponent a la 2ª jornada de l’OK Lliga femenina que ha enfrontat el CP Mieres i el CP Vilanova.

Després de la derrota per la mínima d’ahir amb el Biesca Gijón, les vilanovines han sortit a la pista talismà, on l’any passat van aconseguir fer-se amb la Copa de la Reina, amb la clara intenció de refer-se de la desfeta i reivindicar la seva candidatura a ocupar les places d’honor d’aquesta competició.

Ja en el primer minut, Berta Tarrida ha fet el primer gol després d’una jugada de la Solène Voltzenlugel, avui titular. Les verd i blanques han pogut ampliar el marcador en un penal fallat per la Pía Sarmiento, però el Mieres ha empatat quatre minuts després. Poc a poc i no sense dificultats, el Patí ha anat fent-se amb el control del partit, malgrat que el Mieres defensava be i sorprenia amb perilloses contres i feia lluir Cate Ortega. Pía Sarmiento feia el segon al minut 15. Al minut 18, Teresa, la portera del Mieres, aturava un segon penal a Berta Tarrida i la primera part finalitzava amb el 2-1 al marcador, curt per les oportunitats generades per les jugadores del Vilanova, que en aquest desplaçament a terres asturianes semblava s’havien deixat a Vilanova l’efectivitat en atac mostrada en pretemporada.

Els minuts de descans han semblat treure la son de les orelles a les jugadores del Patí que han dominat totalment el joc, però els pals, en jugades de Berta Tarrida, Ester Nadal i Pía Sarmiento, o una excel•lent Teresa Uxia Porrit, impedien que el CP Vilanova ampliés la diferència al marcador. Ha estat Clàudia Miret al minut 11 qui ha aconseguit marcar, i fer el 1-3, però immediatament després un xut de mitja pista del Mieres que ha tocat una jugadora dins l’àrea ha batut la porteria de Cate Ortega i ha tornat a posar l’emoció al marcador. A quatre minuts per el final, Ester Nadal feia el quart al desviar un xut de la Pía, però el CP Mieres encara no es donava per vençut i feia un tercer gol a manca d’un minut pel final. Uns segons mes tard, ja dins de l’últim minut, l’Ester Nadal feia el gol de la tranquil•litat i Pía Sarmiento encara tenia temps per fer un cinquè pal.

El proper diumenge visita el Pavelló de les Casernes un sorprenent Sferic de Terrassa, que aquesta jornada a perdut per la mínima amb un dels favorits, l’Arenys de Munt de les germanes Corrales i la Maria Majó.