dimecres, 18 de novembre del 2009

OK Lliga Femenina: Aquest diumenge és l'Sferic de Terrassa qui visita Les Casernes





Diumenge, 22 de novembre a les 12:45 hores, es disputarà al Pavelló de les Casernes el partit avançat corresponent a la 8ª jornada de l'Ok Lliga femenina que enfrontarà al CP Vilanova amb l'Sferic de Terrassa.

Segons el calendari, tocava disputar la jornada 3ª, contra el Biesca Gijón HC, però aquest partit ha estat ajornat a petició de l'equip asturià, per allò d'estalviar despeses en els desplaçaments i per no disputar dues jornades seguides després de la visita a Asturies de l'equip verd i blanc el passat cap de setmana. Aquest partit restarà ajornat i es disputarà diumenge 31 de gener , en una jornada, la  11ª, que es preveu intensa per les noies del Patí, ja que el dia abans s'hauran enfrontat al CP Volregà, a Sant Hipòlit. El CP Vilanova ha acceptat el canvi en reciprocitat a l'atenció que dissabte passat va mostrar el club asturià al permetre l'avançament del partit tot i tenir la visita del Cerdanyola un dia després.

Al tenir en principi jornada de descans, el CP Vilanova ha acceptat la petició de l'Sferic de Terrassa d'avançar la disputa de la jornada 8ª, per tenir aquest últim la possibilitat d'acceptar tanmateix la petició de l'Alcorcón de jugar aquest dia a Terrassa, per aprofitar la seva estada a terres catalanes aquell cap de setmana. Tot plegat una mica liat, esperem que s'hagi entès, però tot sigui en favor de l'economia dels clubs que tan bona voluntat han mostrat a l'hora de poder fer viable aquesta competició.

El cas és que diumenge el primer equip femení del Patí te un compromís a Les Casernes contra un rival que sorprenia diumenge passat al perdre per la mínima, per 4-3, contra un dels equips favorits de la competició, l'Arenys de Munt, el que demostra que aquest any no hi haurà rival fàcil ni partit assequible, a priori.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada