diumenge, 22 de novembre del 2009

Ok Lliga: victòria sense estridències

CP Vilanova      -3
Sferic Terrassa -0

Aquest matí s’ha disputat a les Casernes, que presentava una bona entrada, el partit avançat a la 8ª jornada de l’Ok Lliga femenina que ha enfrontat el CP Vilanova i l’Sferic de Terrassa.

De bon començament, les noies del Patí han dominat un encontre que ha començat a baix ritme, amb un Sferic amb defensa zonal, amb un rombe ben plantejat i buscant sorprendre al contraatac o amb xuts llunyans. Tota la primera part, un pel fluixa, s’ha desenvolupat amb aquest plantejament i únicament la Clàudia Miret ha pogut marcar al minut 4, al rematar una bola interior.

El descans ha anat bé, i les vilanovines han sortit a disputar la segona part amb un ritme més alt, decidides a sentenciar. Aquest major ritme ha permès disposar de més i millors oportunitats, malgrat l’Sferic –també un equip molt jove- continuava defensant bé i les vilanovines no tenien el dia gaire inspirat. En una jugada personal, la Pía Sarmiento, ha fet el 2 a 0 quan es portaven jugats 7 minuts de la segona part. No podem dir que l’Sferic s’ha estirat pas massa durant tot l’encontre -potser això hauria provocat un partit amb més intensitat-, però ha disposat de les seves oportunitats, sobre tot en xuts de mitjana distància que han provocat alguna jugada de perill, ben resoltes per una Cate Ortega que avui ha deixat la porteria a zero. Al minut 31, un altre cop la Clàudia Miret feia el 3-0. D’aquí fins el final algunes oportunitats, més per les locals, però el marcador no s’ha mogut.

Més d’un pal i la consistència habitual de la Mireia Cabistany han impedit una major renda per les vilanovines, encara que tampoc es pot afirmar que avui s’hagin fet mèrits per obtenir un resultat molt més gruixut.

CP Vilanova: Cate Ortega ( portera ), Pía Sarmiento ( 1 ),Clàudia Miret ( 2 ), Maria Figuerola i Berta Tarrida – cinc inicial-, Ester Nadal, Solène Voltzenlugel, Mercè Guerra, Regina Flix i Gemma Ruíz ( portera )

Sferic Terrassa: Mireia Cabistany ( portera ), Laia Archs, Sílvia Ferrer, Marina Saperas i Judith Milla -cinc inicial-, Ana Paredes, Judith Navarro i Antonella Arcuri (portera)