dissabte, 13 de novembre del 2010

Bon joc i victòria a Girona

Fa uns minuts, el CP Vilanova s'ha imposat amb claredat al Girona HC, invicte fins aquesta jornada a l'Ok Lliga femenina. Les noies d'en Xavi Mestres s'han imposat per 3-5 en un bon partit, amb un gran joc col.lectiu.

Les vilanovines han tingut el partit controlat en tot moment i al descans ja dominaven el marcador per 1-2, amb dos gols de la Clàudia Miret. L'ex vilanovina Pía Sarmiento havia fet el gol del Girona al aprofitar un llançament de penal.

A la represa, el bon joc vilanoví s'ha vist reflectit al marcador i, amb dos gols de Berta Tarrida i un d'Ester Nadal, s'ha posat 2-5 al marcador a manca de 9 minuts pel final. El Girona ha escurçat la diferència fins el 3-5, però les verd i blanques han dominat be el joc i no s'han deixat sorprendre, aconseguint d'aquesta manera una victòria que certifica el bon joc vist la passada setmana contra el CP Voltregà.

El proper dijous dia 18 de novembre a les 21:30, visita les Casernes el campió de la passada edició, el Cerdanyola CH, que fa unes hores a perdut 5-1 a la pista del CP Voltregà, per disputar el partit ajornanat corresponent a la 3ª jornada.