dijous, 4 de novembre del 2010

Dissabte tothom a Les Casernes !

CP Vilanova 2010-2011

Serà a casa, el proper dissabte a les 20:00 hores quan el CP Vilanova femení iniciarà el seu camí a l’Ok Lliga femenina, en el partit corresponent a la 4ª jornada i que l’enfrontarà, ni més ni menys, al CP Voltregà.

Tot just abans, s’haurà jugat el partit de l’Ok Lliga masculina, ja que a les 18:00 hores Patí Vilanova i Tenerife s’enfrontaran també, en la que serà de ben segur una gran tarda d’hoquei a les Casernes.

El partit contra un rival de la talla del CP Voltregà no arriba potser en el millor moment. Amb el bon record del partit guanyat la passada temporada contra aquest mateix rival a les Casernes, el debut del CP Vilanova femení es produeix malgrat la manca encara d’entrenaments conjunts de l’equip, en una pretemporada marcada per les absències motivades per les convocatòries per la disputa del mundial i europeu Sub20.

En la part positiva, el debut servirà també per veure – tot si en Xavi Mestres ho estima oportú- la presència cada cop més rellevant d’una jove jugadora de casa, la Mercè Guerra i  el debut a l’Ok Lliga d’alguna de les joves promeses, la Pati Miret i la Maria Córdoba. Suficients al•licients per no perdre-s’ho !

El Sub 16 i el MiniFem juguen diumenge

L’equip Sub 16 va ser derrotat el passat dissabte a les Casernes pel vigent campió d’Espanya, el Palau de Plegamans, per un concloent 3-6. Diumenge es va poder refer d’aquesta derrota guanyat al Castellet a domicili per 1-7, el que li permet seguir ocupant posicions capdavanteres.

El proper diumenge s’enfronta al Bigues i Riells a les 14:00 hores, a les Casernes, una mala hora perquè el públic pugui gaudir de l’espectacle que sempre ofereix la disputa d’un partit entre aquests dos equips.

Per la seva banda, les més petites de l’equip MiniFem van derrotar diumenge passat al Reus Deportiu per 7-5 i es desplacen aquest diumenge a Terrassa per disputar contra l’Sferic el partit corresponent a la 3ª jornada d’una competició en la que ambdós equips ocupen provisionalment la 1ª possició del grup B, empatats a 6 punts.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada