dimarts, 27 d’octubre del 2009

Espanya comença bé l'europeu

Anglaterra- 0
Espanya - 7

St. Omer ( França ). Primera victòria de la selecció espanyola sènior femenina en el seu camí cap el desitjat títol de campiones d’Europa. L’Espanya- Anglaterra era el partit que donava el tret de sortida del campionat i no ha defraudat als espectadors que s’han desplaçat fins el Pavelló de St. Omer, al menys pel que fa a les expectatives sobre el joc de la selecció espanyola.

El partit ha començat amb la relativa sorpresa de la presència de l’Anna Casarramona al cinc titular –Vives ( portera ), Lee, Soler, Barceló i Casarramona - . La jugadora del CP Voltregà, que només te 15 anys, ha respost a al confiança atorgada per l’entrenador i a fet 3 gols en els primers 10 minuts, en un autèntic festival de joc i oportunitats. El control del joc ha estat absolut per part del combinat espanyol i s’ha arribat a la mitja part amb el marcador de 3 gols a 0, curt per les ocasions que ha generat l’equip.

Joan Soler ha fet rotar la banqueta i la segona part a començat amb canvi de portera i jugadores – Salicrú ( portera ), Dorca, Major, Lee i Nadal -( avui no ha jugat Giudici ) De seguida, la jugadora del Vilanova Ester Nadal prenia el relleu de l’Anna en representació de les sub-19 i feia el 4-0, quan encara no s’havia disputat el primer minut. Després de deu minuts de certa brusquedat, amb moltes interrupcions i bona feina de la portera anglesa, les “veteranes” reivindicaven la seva part de protagonisme. D'aquesta manera, Maria Majó i Cristina Barceló feien el 5è, el 6è i, en el mateix minut, Esther Nadal feia el seu segon gol al aprofitar una assistència de la pròpia “Motxa” per establir el 7-0, tot això en un parell de minuts. D’aquí fins al final el marcador no s’ha mogut. Anglaterra ha pogut marcar en la seva millor oportunitat, un penal assenyalat per uns peus dins de l’àrea, però la Laia Salicrú ha aturat les dues rematades de Beth Cook, i diverses ocasions per Espanya que ha pogut resoldre l’heroïna avui de les angleses, la portera Rachel Joy.