dimarts, 27 d’octubre del 2009

Tot segons el guió previst

Espanya és lider provisional per diferència de gols després de finalitzar la primera jornada de l'europeu sènior femení que ha començat avui a St. Omer.

Espanya ha guanyat el primer partit per 7-0 a Anglaterra, en un partit que ja hem comentat tot just finalitzar. Només afegir que l'organització ha concedit el 7è gol d'Espanya a la "Motxa" Barceló i no a l'Ester Nadal, tal com ens havia semblat a la retransmisió per internet i ens havien confirmat les persones desplaçades a St. Omer. En tot cas la dada només queda per l'estadística.

En el segon matx, Portugal ha derrotat Suïssa per 5-1, segons el guió, en un partit que guanyava 4-1 a la fi de la primera part. A la segona, Portugal només ha pogut ampliar el marcador amb un gol més, tot i que ha fallat tres penals.

En el partit que tancava la jornada, França ha guanyat a la vigent campiona, Alemanya, que s'ha avançat amb un gol de l'ex jugadora del Bigues i Riells Maren Wichardt. Després de l'ensurt inicial, França s'ha posat per davant gràcies als gols d'Adeline Leborgne i Tatiana Malard, però un altre cop Maren Wichardt ha posat l'empat a 2 amb que ha finalitzat la primera part. A la segona, França ha aconseguit marcar per mitjà de Malvina Fort i altre cop Adeline Leborge, i ha deixat el marcador amb el 4-2 que ha finalitzat l'encontre, malgrat la bona actuació de la portera alemanya, la jugadora del Biesca Christina Klein.

França i Portugal es perfilen ja com els principals rivals de la selecció espanyola per endur-se aquest europeu, encara que Alemanya no ha dit pas l'última paraula. Demà te un partit assequible amb Anglaterra, però dijous a les 19:30 s'ho jugarà tot en el seu partit amb Espanya.