dissabte, 3 d’octubre del 2009

Femení base: segona victòria en dues jornades

CP Vilanova - 5
HC Mataró -4

Molt justeta avui la victòria del femení base del CP Vilanova en front un HC Mataró que ha posat les coses molt difícils.

El HC Mataró s’ha presentat al Pavelló de les Casernes amb un grapat de jugadores comarcals, prebenjamins i benjamins, que han demostrat una molt bona qualitat tècnica – per la seva curta edat – ,molta concentració i molta velocitat. El Vilanova ha disposat per aquest partit les jugadores prebenjamins Judith Esteve i Paola Pascual – avui la capitana-, les benjamins Ona Matas, Anna Agustí, Judith Árboles, Maria Briva i Maria Bonvehí - aquestes dues porteres- , i les alevins Gemma Ruiz i Ruth Figuerola. Destacar també la presencia al Pavelló de l’entrenador de l’equip femení d’Ok lliga, David Torruella, i d’en Borja Ferrer, el jugador del Vendrell i entrenador del Benjamí C, que han vingut expressament a veure les noies.

Malgrat marcar primer amb un fort xut de l’Ona Matas, les petites del CP Vilanova s’han vist sorpreses pel bon joc de les menudes jugadores del Mataró que, pressionant la sortida de la bola, han aconseguit generar perillosos contraatacs que ha definit a la perfecció una de les seves millors jugadores, Carla Fontdegloria. L’equip del CP Vilanova no es trobava gens còmode a la pista i les jugadores Marta Soler, Julia Canals i la mateixa Carla Fontdegloria, han portat de corcoll un equip que, per la mitjana d’edat, semblava que hauria de ser superior. D’aquesta manera, la primera part a acabat amb un just 1-3 per les mataronines – tots tres de Fontdegloria- i amb la sensació que a la segona part quelcom havia de canviar per no rebre un resultat d’escàndol.

Així ha estat. La segona part ha començat amb una més entonada i millor col·locada Gemma Ruíz en defensa que, amb la seva envergadura, s’ha mostrat insuperable per les petites jugadores rivals. Ruth Figuerola ha remenat millor la bola i Judith Árboles i Paola Pascual han pressionat be a d’alt i han trenat bones jugades. La Maria Bonvehí s’ha mostrat segura a la porteria i, en conjunt, s’ha dominat millor el joc. Ben aviat, la jugador del benjamí C, Judith Árboles, a fet el 3-2 amb un remat perfecte a l’escaire, dels que es treballen als entrenaments, i el 3-3, aquesta vegada fruit de la pressió en la sortida de la bola després d’una gran combinació amb la Paola Pascual. La pròpia Paola ha fet el 4-3 immediatament després, amb una jugada calcada a l’anterior amb la Judith, però amb els papers canviats. Anna Agustí ha contribuït també a donar tranquil·litat en el control del joc i ha marcat un tranquil·litzador 5-3 amb una bona jugada personal a dos minuts pel final. Amb 9 faltes al marcador del Vilanova, es podia preveure una falta directa en contra abans d’acabar l’encontre i, a més, el Mataró, a manca d’un minut, ha fet el 4-5, - altre cop Carla Fontdegloria - i ha posar tota l’emoció al marcador. Les noies del Patí han aguantat però aquest minut sense faltes i d’aquesta manera s’ha arribat al final amb el 5-4 que donava una molt treballada victòria, la segona en dues jornades.