divendres, 30 d’octubre del 2009

Hi ha final

Foto: RFEP

Espanya - 2
Portugal -1


Fa uns minuts a finalitzat la penúltima jornada de l’europeu femení, amb la victòria d’Espanya per 2 gols a 1 davant Portugal, resultat que deixa les portes obertes per que demà la selecció espanyola pugui aconseguir el preuat campionat d’Europa, que tant es resisteix en els últims anys. No ho tindrà pas fàcil, ja que espera França, una selecció que arriba en el seu millor moment físic i amb la moral molt alta i que, a més, juga a casa.

Avui França ha fet bons el pronòstics que fèiem ahir i ha golejat Anglaterra per 10-1, situant-se líder provisional per “goal average”, el que fa que demà l’empat els sigui favorable. L’Alemanya-Suïssa tampoc ha tingut res de destacable, si de cas que Maren Wichardt ha fet 7 gols consecutius en un partit en que Alemanya ha acabat guanyant per 9-0.

El Portugal-Espanya ha estat similar als últims derbis entre ambdues seleccions. Partit igualat, en el que Portugal s’ha avançat per mitjà de Vânia Ribeiro al desviar una bola penjada per Rego, en una jugada que les portugueses han provat diverses vegades al inici del partit. Però el joc del combinat nacional era seriós i en una jugada d’estratègia a bola parada, “Motxa” Barceló feia l’empat. Minuts més tard, Natasha Lee – com tantes altres vegades- feia el gol que després seria el definitiu, al marcar en un penal assenyalat a ella mateixa. Després, tota una segona part sense gols, possessions llargues d’Espanya i bon joc també de les portugueses, amb oportunitats en ambdues porteries i bona actuació de les porteres.

Demà, un fantàstic França-Espanya a les 20:00, que pot valer un Campionat d’Europa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada