diumenge, 4 d’octubre del 2009

Massa per al femení

Aquest matí, l’equip femení ha donat un pas més en la seva preparació per afrontar l’inici, encara a un mes vista, de l’Ok lliga femenina, tot disputant un encontre que les ha enfrontat a l’equip de veterans del CP Vilanova. El resultat final favorable als veterans del Patí per 7-2, ha deixat ben palesa la superioritat d’uns jugadors - molts d’ells ex jugadors de Divisió d’Honor -, que han demostrat estar en plena forma física, ja que, la qualitat tècnica, l’atresoraran sempre.

Pels veterans, Alberto Reyes a la porteria -un malson per les noies-, Carles Valldosera - magistral-, Lluís Ferrer, Dani Esteve, Jordi Martínez, Eduard Soler, Dani Parejo i Xavi Ariño. L’equip femení, amb l’absència de l’Ester Nadal, amb permís de l’avui primer entrenador Jordi Mestres.

El joc s’ha iniciat amb uns minuts de tempteig, amb defensa individual de l’equip femení i una perfecte zona dels veterans, que no es volien deixar sorprendre per la velocitat inicial de les noies. Poc a poc, els veterans s’han anat fent amb el control de l’encontre i, en els últims minut de la primera part, han premut l’accelerador en defensa i han fet 5 gols consecutius entre els minuts 12 i 17, davant el desconcert de les noies que no podien superar l’enorme diferència física i, sobre tot, la qualitat tècnica dels veterans en els últims metres. Valldosera ( 2 ), Soler ( 2 ) i Martínez, han fet els gols. És ben cert que l’arbitratge no ha afavorit gens el joc del femení, no per la duresa dels veterans, que no n’hi ha hagut pas, però hem pogut veure l’aplicació d’un reglament “sui generis” per part del voluntariós àrbitre, que ha xiulat a la manera “tradicional”, amb alguna pinzellada de la nova normativa.

La segona part –escurçada per donar inici al partit oficial posterior a l’hora programada- ha començat amb un nou gol dels veterans. Carles Valldosera rep la sacada inicial, dribla dues jugadores i la col·loca lluny de l’abast de la Cate Ortega, en 10 segons. Però les noies no s’han arronsat i en dos minuts han fet dos gols. El primer la mes petita, la Mercè Guerra, al recollir una bola dins de l’àrea i, amb un fort xut creuat a l’escaire, aconsegueix batre l’Alberto Reyes. Al minut 3, la Berta Tarrida - l’única que ha marcat en els 6 partits disputats fins ara - feia el segon, de penal. Però, malgrat disposar el femení de diverses ocasions, eren els veterans els que controlaven el joc, fruit del qual arribava el definitiu 7-2 de la ma de Dani Esteve, al minut 14.

Bona estona d’hoquei doncs la que ens han fet passar tots dos equips aquest matí a les Casernes, on els veterans han fet valer la seva qualitat i bona forma. Pel que fa a l’equip femení, l’únic consol és que, a l’Ok lliga femenina, no es trobaran pas cap equip amb uns rivals tant potents i tan resolutius com els d’avui i, ni molt menys, l’Alberto Reyes.