dijous, 7 de gener del 2010

Aquest cap de setmana es reprèn l’Ok lliga femenina



Aquest cap de setmana torna l’activitat a l’Ok lliga femenina després de la parada nadalenca, per disputar la jornada nº 8 del calendari. El CP Vilanova descansa, donat l’avançament del partit d'aquesta jornada amb l’Sferic de Terrassa, que es va jugar a les Casernes fa unes setmanes amb el resultat favorable al CP Vilanova de 3-0.

Destaquen d’aquesta jornada el Sant Cugat-Arenys de Munt i el Cerdanyola-Alcorcón. En aquests partits, Arenys de Munt i Alcorcón estan obligats a guanyar si no volen quedar despenjats de les places que donen dret a la participació a la Copa de la Reina.

Biesca Gijón i el sorprenent Bigues i Riells, proper rival del CP Vilanova dissabte dia 16 de gener – en partit avançat de la 13ª jornada ( carnaval ) - no haurien de tenir cap problema i sumar tres punts més en el seus enfrontaments contra el Claret i el Stª Maria del Pilar, respectivament.

La jornada es completarà amb un clàssic, el Noia- Igualada, dos equips situats actualment a la part mitja de la classificació i separats per un sol punt. Segons la web de la RFEP, el partit entre el Mieres i el Voltregà, corresponent a aquesta jornada, està ajornat fins el 22 de maig, jornada en la que el Voltregà es desplaçarà a Gijón per jugar el seu encontre amb el Biesca. Aquesta mateixa web no informa si el partit de tornada, a Sant Hipòlit, ha estat canviat d’ordre i prevista la seva disputa abans del 14 de febrer, data en que finalitza la primera volta. Suposem que si, ja que, de no ser així, el Voltregà hauria renunciat a la probable suma d’aquests tres punts de cara a la classificació final per la Copa de la Reina.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada