dimecres, 13 de gener del 2010

Contra el Bigues i Riells, no val a badar




El proper dissabte 16 de gener es disputaran al Pavelló de les Casernes el partit avançat a la 13 jornada de l’Ok Lliga Femenina, la jornada que tanca la 1ª volta de la competició. L’avançament s’ha acordat per evitar la coincidència d’aquest partit amb el diumenge de Carnaval, festa grossa a Vilanova, el 14 de febrer. A més, per qüestions de disponibilitat de pista, s’ha aprofitat per canviar l’ordre dels partits, ja que aquest partit de la primera volta tocava jugar-lo a Bigues i Riells.

L’equip vilanoví necessitarà de tota la concentració i suport del públic si vol tirar endavant aquest partit, ja que podem considerar el Bigues i Riells com l’equip revelació de la temporada. Després d’uns inicis titubejants, on va perdre per la mínima amb Noia i Igualada, va encadenar dues victòries al vèncer l’Sferic de Terrassa i l’Alcorcón, per caure seguidament amb el Voltregà per 1-4, en un partit incòmode per les de Sant Hipòlit, que no va aconseguir posar-se per davant en el marcador fins la segona part. Després, una còmoda victòria contra un dels cuers, el Claret, i la campanada a Arenys de Munt, al empatar a 2 gols. Finalment, el passat cap de setmana, victòria contundent per 8-0 contra el Stª Maria del Pilar. Així doncs, amb 13 punts en 8 partits jugats, ocupa la 7ª posició a la classificació general, amb unes prestacions similars a l’Alcorcón o l’Igualada.

Per acabar una curiositat. La foto que il•lustra aquesta entrada correspon al partit de pretemporada entre el CP Vilanova i el Bigues i Riells. La imatge recull el moment immediatament després de que la bola impacti en el casc de la Cate Ortega, que aniria fora fregant el pal.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada