diumenge, 10 de gener del 2010

Femení base: Victòria i liderat a Reus

Aquest matí, els equips de la categoria femení base del CP Vilanova i del Reus Deportiu, un equip que compte amb jugadores molt joves que donarà de ben segur molta guerra en el futur, han disputat el partit ajornat corresponent a la jornada 7ª. El Vilanova ha desplaçat les jugadores mes petites, incloses les prebenjamins Judith Esteve i Paola Pascual, amb l’única presència aleví de la Pati Miret, que amb la seva força i qualitat ha estat fonamental i decisiva en la victòria de l’equip.

Ahir, l’immediat perseguidor ara de les vilanovines, el Castellet, disputava també el seu partit pendent contra el Bigues i Riells, i perdia a casa per 3-9. D’aquesta manera, finalitzada la primera volta, el CP Vilanova aconsegueix encapçalar la classificació tot i tenir un partit menys, el que l’ha d’enfrontar al Castellar.

El partit disputat aquest matí ha estat força entretingut i competit. El Reus ha sortit a per totes i ràpidament s’ha posat per davant en el marcador al marcar dues vegades en els primers minuts. Però les vilanovines, aprofitant al màxim el joc de la seva jugadora més desequilibrant, han encadenat set gols consecutius abans de finalitzar la primera part. Pati Miret i Paola Pascual han capgirat ràpidament el marcador situant un 2-4 amb dos gols cadascuna. Ja amb la tranquil•litat al marcador, l’Ona Matas n’ha fet dos més, i la Gemma Briva un altre. A la represa, la rotació a la banqueta vilanovina ha anivellat les forces i les jugadores roig i negres, plenes de coratge, han dominat el ritme del partit i han disposat de forces ocasions, situant el marcador 5-7. En els últims 5 minuts, de nou Pati Miret amb una canonada llunyana i Ona Matas han aconseguit superar la portera del Reus Deportiu i han situat el marcador amb el 5-9 que ha finalitzat l’encontre.

La propera setmana les vilanovines es desplaçaran a Mataró i, dissabte 23 de gener, les Casernes serà l’escenari de dos molt bons partits d’hoquei femení, ja que al matí l’equip base s’enfronta al Bigues i Riells i, a la tarda, després del derbi masculí d’Ok Lliga entre el CP Vilanova i el Caixa Penedès Vilafranca, el primer equip s’enfrontarà al CP Alcorcón