dimarts, 19 de gener del 2010

V Copa de S.M. la Reina: 30 punts asseguren la participació, a manca de quatre jornades per la fi de la primera volta


Manquen quatre jornades per la fi de la primera volta i quatre equips lluiten pera aconseguir una plaça per participar a la V Copa de la Reina, que enguany organitza el CP Vilanova.

Classificat doncs el Vilanova com organitzador, Voltregà, Cerdanyola, Biesca Gijón i Arenys de Munt es disputen les altres tres places, ja que, encara que matemàticament Bigues i Riells, Igualada i Alcorcón encara no són fora, les combinacions que s’haurien de donar perquè finalment tingués entrada un d’aquests equips són del tot improbables.

Dels de d'alt, l’equip que pitjor ho te a hores d’ara és l’Arenys de Munt i, és ben clar, ha de guanyar els dotze punts dels propers quatre partits si vol tenir alguna opció seriosa. Una hipotètica victòria en tots els compromisos que li manquen, Cerdanyola, Vilanova, Noia i Claret, els atorgaria 12 punts que, sumats al 17, farien 29. Els rivals que a hores d’ara el precedeixen a la classificació haurien d’assegurar doncs 30 punts, per aconseguir la classificació matemàtica. Veiem-ho:

CP Voltregà: Li resten cinc partits per finalitzar la primera volta i te 21 punts, amb la qual cosa en necessitarà com a màxim 9. Els seus rivals, Cerdanyola, Vilanova, Noia, Igualada i Mieres. Nou punts en cinc partits semblen més que assequibles per tot un Voltregà, però no pot badar, ja que dues hipotètiques derrotes contra Cerdanyola i Vilanova en els dos propers compromisos podrien generar algun dubte si l’Arenys ho anés guanyant tot.

Cerdanyola CH: És l’equip que millor ho te a hores d’ara, ja que només necessita fer 6 punts en quatre partits. Els seus rivals, Voltregà, Arenys de Munt, Bigues i Riells i Sant Cugat. Una victòria contra l’Arenys de Munt deixaria pràcticament sentenciada la classificació pel mateix Cerdanyola i la resta d’equips que estan en la lluita, però com per fer aquest anàlisi partim de la base de que l’Arenys no punxa, el Cerdanyola es podria permetre perdre contra Voltregà i Arenys de Munt i encara tindria dues oportunitats més per arreglar-ho. Això si, no tindria marge d’error contra Bigues i Riells i Sant Cugat, si volgués assegurar la classificació i no dependre de resultats de tercers.

Biesca Gijón HC: A dia d’avui, necessita 9 punts en quatre partits per dependre de si mateix . Els rivals, Bigues i Riells, Vilanova, Sant Cugat i Mieres. Sembla un calendari del tot assequible per un equip que ha guanyat a Voltregà, a més, rep a casa el Bigues i el Sant Cugat i te un últim desplaçament a Catalunya per jugar contra el Vilanova. Finalment, no guanyar a la 13ª jornada a la pista del Mieres, seria una sorpresa majúscula. Així doncs el Biesca, encara que tampoc ho te tot dit i no es pot relaxar, ho te tot de cara per obtenir la classificació.

Alhora, el CP Vilanova, que lidera la primera volta amb 24 punts, juntament amb el Cerdanyola, no s’ha de relaxar el més mínim pel fet de tenir la classificació assegurada si vol aspirar a aconseguir quelcom important a la fi d’aquesta lliga, ja que és qui te el calendari mes difícil per acabar. Els seus rivals, Claret, Voltregà, Biesca i Arenys de Munt.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada