diumenge, 24 de gener del 2010

El CP Claret aguanta mitja part

CP Vilanova -8
CP Claret     -0

Avui diumenge, CP Vilanova i CP Claret han disputat al Pavelló de les Casernes el partit corresponent a la 10ª jornada de l’OK Lliga femenina. El partit ha servit per homenatjar la Berta Tarrida – que avui feia 18 anys-, per aconseguir tres punts més en una primera volta fins ara quasi bé impecable –s’ha guanyat tots el partits excepte a Cerdanyola- i perquè l’entrenador donés minuts les jugadores menys habituals, que han respost la confiança amb bon joc i gols.

El Claret, un equip voluntariós i lluitador però inofensiu en atac, no ha disposat de cap ocasió clara de gol i ha inquietat ben poc la porteria defensada per una recuperada Cate Ortega.

El Claret ha disposat una defensa individual molt endarrerida que ha donat cert resultat mentre les forces estaven intactes. Ha estat al minut 7, quan Pía Sarmiento aprofitava un servei de la Solène Voltzenlugel per encetar el marcador. Les jugadores del Claret no aconseguien mantenir la bola en el seu poder gaire temps i les vilanovines, veient-se superiors, queien en la precipitació en voler sentenciar per la via ràpida. Al minut 10, Pía Sarmiento tornava a marcar, aquest cop en jugada personal, i el marcador no es mouria la resta del primer temps.

La segona part ha estar ben diferent. Tal com acostuma a passar quan hi ha aquestes diferències entre dos rivals, el descans serveix perquè el més feble, que ha aconseguit mantenir la concentració durant tot el primer temps, es relaxi, inconscientment, alhora que el més fort surt a per totes. Al minut 2, Maria Figuerola rematava a gol una bola servida per la Pía, i un minut més tard Berta Tarrida feia el 4-0 en jugada personal. Al minut 8, Solène Voltzenlugel -aquesta noia hauria de tenir més confiança en el seu xut- finalitzava una internada en diagonal amb un fort xut creuat i feia el cinquè. Un minut més tard, Pía Sarmiento feia el seu tercer gol del matí. Tancarien el marcador dos gols de les mes petites. Regina Flix feia el setè al minut 11, al finalitzar un contraatac amb la Maria Figuerola i al minut 16, la Mercè Guerra feia el vuitè al finalitzar un bonic teva-meva amb l’Ester Nadal.

Quan resten tres partits per finalitzar la primera volta, les vilanovines hauran de concentrar-se en la feina si volen mantenir aquesta privilegiada posició que ara ocupen a la lliga. Els tres rivals que manquen per finalitzar, tres ossos: CP Voltregà, Biesca Gijón HC i CE Arenys de Munt. Però d’això en parlarem durant la setmana.