dimecres, 20 de gener del 2010

Gran tarda d’hoquei patins a les Casernes



Això serà el proper dissabte 23 de gener, a partir de les 18:00 hores. Aquesta és l’hora prevista per l’inici del partit que enfrontarà els equips d’OK lliga masculina del CP Vilanova i el Caixa Penedès Vilafranca, un gran derbi entre dos equips que aquest any porten trajectòries molt diferents.

A la fi de l’encontre, animem al nombrós públic que de ben segur anirà a les Casernes per recolzar l’equip, romangui al seu seient per continuar gaudint del millor hoquei patins, el que oferirà a les 20:00 hores el partit d’OK lliga femenina entre el CP Vilanova i el CP Alcorcón, un gran rival, ni més ni menys que l’últim finalista de la Copa de la Reina. Aquest partit és avançat de la segona volta per aprofitar l'estada del Alcorcón a terres catalanes per jugar la jornada 10ª. Recordem que, a la primera volta, el CP Vilanova va vèncer en la seva visita a Alcorcón per 1-3.

Aquells que no marxin a la fi de l’encontre dels equips masculins, tindran l’oportunitat de presenciar en directe l’espectacle que més tard podran tornar a veure per televisió, ja que diumenge 24 a les 16'30 hores, Canal Blau i Maricel TV retransmetran el partit en diferit. Aquells que encara no en tinguem prou, a partir de dilluns 25, podrem veure el partit a la web  http://www.tdtgarraf.com/ .

Però la feina per les noies del Patí no s'acaba dissabte. Diumenge 24, a les 12:45 hores, visita les Casernes el  Claret de Sevilla per disputar la jornada regular, la 10ª. El Claret és el cuer de la classificació amb només 1 punt.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada