diumenge, 31 de gener del 2010

El Maheco Cerdanyola CH és el primer classificat per disputar la Copa de SM la Reina

Foto: Albert Clavé. http://cerdanyolach.cat/

Després de l’empat a 3 aconseguit avui a la pista de l’Arenys de Munt en un partit amb molta tensió, segons informa la web http://cerdanyolach.cat/, el Cerdanyola CH, amb 28 punts, és el primer equip que ha aconseguit la classificació matemàtica per disputar els dies 20 i 21 de febrer la cinquena edició de la Copa de SM la Reina, juntament amb el CP Vilanova classificat com organitzador, malgrat te també ja els 28 punts que ara per ara marquen la linia. En aquesta mateixa web s’informa també que l’ex jugadora del CP Vilanova Natalia Corrales s’ha trencat el nas en una acció del joc. Desitgem una feliç i ràpida recuperació a la bona de la Nati i que pugui estar el proper diumenge a les Casernes defensant la samarreta del seu nou club.

A manca de dues jornades, tot i que l’experiència ens diu que no es pot dir blat fins que és al sac i ben lligat, la classificació per disputar aquesta edició de la Copa de la Reina que es disputarà a Vilanova sembla pràcticament decidida.

El més que probable, és que siguin CP Voltregà i Biesca Gijón els equips que acompanyin a Vilanova i Cerdanyola en aquesta edició. El Voltregà ja te 27 punts, els màxims que pot aconseguir l’Arenys i, malgrat perdés els dos partits que li resten contra Noia i Igualada, fet que no entra a les travesses ni dels més optimistes, l’empat a punts les afavoreix ja que compten amb una bona renda de diferència de gols. Victòries amb golejades de l’Arenys contra Vilanova i Noia i derrotes del Voltregà per grans diferències de gols contra Noia i Igualada no semblen entrar dins d’allò que és possible.

L’altre candidat, el Biesca, només necessita a hores d’ara tres punts per sumar els 28 que necessitaria si l’Arenys supera els seus dos rivals, i te dos partits per fer-ho, el proper cap de setmana rep el Sant Cugat a la seva pista de El Llano, i l’altre va a la pista del Mieres. Tampoc sembla una predicció gaire arriscada dir que els aconseguirà.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada