dimecres, 27 de gener del 2010

El proper cap de setmana, el campió i el sots-campió d’Europa, d’un glop.

El proper dissabte 30 de gener a les 18:00 hores, el CP Vilanova inicia a Sant Hipòlit el que serà el seu particular “Tourmalet” ( foto ) , abans de finalitzar la primera volta de l’Ok Lliga femenina. Una autèntica “arribada en alt “, per seguir amb argot ciclista.

El “campioníssim” CP Voltregà vigent campió de Catalunya i sots-campió d’Europa, serà el primer dels tres rivals que manquen per finalitzar la primera volta.

Amb només unes hores de descans, diumenge 31 a les Casernes, toca el vigent campió d’Espanya i Europa, el Biesca Gijón HC, en partit avançat al seu horari habitual, es jugarà a les 11:00 hores.

 Per acabar, el proper diumenge 7 de febrer, a les 12:45 hores, el CE Arenys de Munt de les ex jugadores del Patí Natalia i Leticia Corrales, un equip capaç de guanyar a qualsevol pista.

Màxima concentració doncs, si es vol mantenir l’objectiu, no ja de resultar campió d’aquesta OK Lliga femenina, si no el d’ocupar posicions d’honor a la fi de la competició. I això, perquè ja s’han perdut 3 punts de la primera volta, a casa del Cerdanyola, i 5 punts de la segona, tres a la pista del Biesca Gijón, i dos a casa la setmana passada contra l’Alcorcón. Aquests 9 punts en joc contra rivals directes són fonamentals per continuar aspirant a les mes altes fites.

Esperem poder arribar a bon port !

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada