diumenge, 27 de setembre del 2009

Això rutlla !


Aquest matí l’equip femení del CP Vilanova ha disputat a Sant Just Desvern un nou partit de preparació contra l’equip masculí juvenil del HC Sant Just. Absent avui la jugadora més jove de l’equip, la Mercè Guerra, pel compromís de l’aleví A en el seu debut a la lliga contra el Sant Josep de Sant Sadurní.

El millor partit que hem vist fins ara a les noies del Patí que, un cop més, s’han mostrat molt efectives en atac. Aquest cop, però, hem gaudit en forces estones del partit d’un bon control del joc col·lectiu, menys errors en la sortida de la bola, bones combinacions en atac i certa millora en el balanç defensiu, encara que la velocitat en el contraatac dels nois del Sant Just ha posat diverses vegades a prova a la Cate Ortega, que ha estat immillorable.

Ha estat un partit amb molt poques faltes, cap dels dos equips ha arribat a 10, i s’ha d’agrair als jugadors del Sant Just que, tot i anar perden, s’han mostrat sempre exquisits en el joc. De fet, només han fet 5 faltes en tot el partit.

Pel que fa al desenvolupament del joc, destacar, com hem, dit l’efectivitat atacant de l’equip, amb boníssimes combinacions atacants que han fet gaudir al públic que s’ha acostat al complex esportiu de la Bonaigua. Avui s’han fet 8 gols, sense necessitar que marqués la Pia -molt centrada avui en defensa- , i això és una molt bona notícia. Clàudia Miret, com ve sent habitual, ha encetat el marcador amb els seus dos gols de rigor, el segon de molt bella factura després d’una gran combinació. El Sant Just ha fet en aquest punt el 2-1, després de marcar de penal comés per la Pia per tocar l’estic d’un contrari dins l’àrea. A partir d’aquest moments s’ha pogut veure la millor versió d’aquest equip, amb un joc ràpid, de tiralínies en atac, i tres gols més, de la ma de la Berta Tarrida -una jugadora fonamental en aquest equip- i l’Ester Nadal, que n’ha fet dos seguits al finalitzar dues bones jugades amb dues rematades creuades a l’escaire.

A la segona part, després d’uns minuts de certa indecisió, on semblava que el Sant Just podria tenir les seves opcions de retallar la distancia en el marcador, Solène Voltzenlugel -millor cada dia que passa- feia el 6-1 al convertir un llançament de penal assenyalat per l’àrbitre del encontre, al interpretar voluntarietat en uns peus dins l’àrea. Aquesta jugada d’interpretació dels peus, creiem que serà de les més polèmiques aquesta temporada. De nou Clàudia Miret després d’un teva-meva amb la Regina Flix –completament integrada ja a l’equip i cada dia amb més confiança- i l’Ester Nadal – veritablement letal-, al caçar una bola lateral penjada a mitjana altura, feien dos gols més abans d’arribar a la finalització del partit, establint el 8-1 definitiu.

Avui el primer equip femení del CP Vilanova ha jugat amb: Caterina Ortega ( portera), Pia Sarmiento, Clàudia Miret ( 3 ), Solène Voltzenlugel ( 1 ) i Maria Figuerola -equip inicial- , Ester Nadal ( 3 ), Berta Tarrida ( 1 ) i Regina Flix.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada