divendres, 4 de setembre del 2009

Primer partit,primera victòria

Espanya- 6
Anglaterra- 1

Mealhada ( Portugal ). Aquest vespre a les 19:30 h. la selecció espanyola femenina ha disputat el primer partit de l'europeu sub-19 femení, que l'ha enfrontat a la selecció d'Anglaterra. Partit un tant ensopit, ja que només un equip ha buscat la victòria, l'espanyol, mentre Anglaterra s'ha dedicat a defensar la porteria i procurar encaixar els minims gols possibles.

Al minut 3, l'Anna Casarramona ha trencat per primer cop el rombe defensiu de les jugadores anglesas amb un remat creuat. El segon gol ha tardat a arribar, fruit de la tancada defensa anglesa, fins que l'Ester Nadal ha batut la portera anglesa amb un xut ras al minut 11. Al 12, una bola robada per la Berta Tarrida inicia un contraatac que ella mateixa condueix per cedir la bola a l'Ester que fa el seu segon gol de la tarda. La primera part a finalitzat amb un gol de l'Anna Casarramona en una jugada personal al minut 17.

La segona part encara ha resultat més ensopida, amb la selecció anglesa tancada a la seva àrea i les jugadores del combinat espanyol intentant-ho una i una altra vegada. Això si, al primer minut de joc, Marina Rodrìguez ha fet el 5è i al minut 2, la Berta Tarrida el 6è. La millor jugadora anglesa, Bethann Coock ha fet el gol de l'honor en un contraatac que ella mateixa ha finalitzat amb un pel de sort.

Demà, la selecció espanyola s'enfrontarà a Alemanya pel matí i a Portugal per la tarda en el partit que tancarà la lligueta prèvia.

Per Espanya han jugat: Mercè Ribas ( p ), Berta Tarrida, Ana Casarramona, Ester Nadal i Carla Dorca - cinc inicial- Clàudia Miret, Marina Rodríguez, Sara González i Laia Jimenez. Sense jugar, Teresa Bernades ( p )