divendres, 4 de setembre del 2009

Contra Alemanya, molt fàcil

Espanya- 10
Alemanya- 0

Mealhada ( Portugal ). Segon partit de la selecció espanyola femenina i segona victòria, en un partit més lluit que el que vam veure ahir contra Anglaterra, sobre tot, perquè les jugadores alemanyes - amb publicitat de SEAT a la samarreta- han sortit a jugar, amb una arriscada defensa individual tenin en compte les diferències tècniques entre les jugadores d'ambdos equips.

D'aquesta manera, l'Ana Casarramona ja ha iniciat el seu compte particular al minut 1 - avui ha fet 5 gols- amb una jugada individual amb un fort xut creuat a l'escaire, que ja ens avisava del que seria el partit. Al minut 5, la Carla Dorca fa exactament la mateixa jugada per fer el 2-0 i tres minuts mes tard, la Berta ha transformat un penal i ha fet pujar el 3-0. Un altre cop l'Anna feia el 4-0 al minut 6, que deixava el partit més que sentenciat. Hem hagut d'esperar al minut 13 perquè la golejadora del CP Vilanova, Clàudia Miret, fes el seu primer gol en aquest campionat després de trenar un perfecte contraatac amb la Marina Rodríguez. Ja al minut 15, en una jugada trenada entre la Clàudia i la Berta, aquesta última defineix amb classe el 6-0 amb que ha finalitzat la primera part.

La segona part ha començat igual que la primera, amb una Anna Casarramona immensa, que ha fet dos gols com i quan ha volgut, en els dos primers minuts. La jugadora del Patí Vilanova, Ester Nadal - molt guerrera tot el partit entre les "gegantes" alemanyes- , feia immediatament el seu tercer gol en aquest campionat al mateix minut 2. Finalment, l'Anna tornava a apareixer al minut 5 i feia el 10è. D'aquí al final domini absolut de les espanyoles i un xic d'excessiva duresa de les alemayes - comprensiva amb el vendaval que estaven soportant-. Destacar, igual que ahir la Mercè Ribas, la bona feina de la Tere Bernades que ha aturat amb seguretat els escasos xuts que les alemanyes han fet arrivar a la seva porteria.

Ahir Portugal va derrotar Alemanya per 5-0 i aquest matí a fet el meteix resultat que Espanya contra Anglaterra, 6-1.

Aquesta nit a les 21:30, un partit dels que fan afició entre les dues seleccions que han golejat en els seus dos primers partits, Espanya vs. Portugal.

Per Espanya han jugat: Teresa Bernades ( p ), Berta Tarrida, Ana Casarramona, Ester Nadal i Carla Dorca - cinc inicial- Clàudia Miret, Marina Rodríguez, Sara González i Laia Jimenez. Sense jugar, Mercè Ribas ( p )