dissabte, 5 de setembre del 2009

Victòria amb autoritat

Espanya- 5
Portugal- 0

Mealhada ( Portugal ). Ahir al vespre la selecció espanyola va aconseguir una meritòria victòria contra un etern rival, Portugal, en el millor partit que hem pogut veure fins ara al Pavelló Municipal de Mealhada. De seguida vam veure que les jugadores del combinat nacional espanyol havien sortit amb una gran concentració defensiva. Destacar els primers 10 minuts de la Berta Tarrida i la Carla Dorca, que van anular completament el joc atacant de les bones jugadores portugueses i van iniciar el joc d'atac espanyol amb gran eficàcia. D'aquesta manera, al minut 4 l'Ester Nadal serveix una bola a la Berta Tarrida - especialment contundent tot el partit- que aquesta no desaprofita i fa pujar el 1-0 que feia justicia als mèrits que havien fet fins a l'eshores. Del minut 4 al 7, tres minuts de gran inspiració espanyola en els que van caure el segon i tercer gols que van sentenciar el partit. Al minut 5, Ester Nadal aprofita una bola penjada a l'àrea portuguesa i, al minut 7, Berta Tarrida fa un control orientat a l'altura de la cintura, en una bola penjada a mitjana altura per l'Anna Casarramona, i sense deixarla caure remata fent un gir amb tot el cos el que ha estat el millor gol del campionat. Amb aquest 3-0 finalitza la primera part en la que les jugadores de la selecció espanyola deixaven clar qui era el màxim favorit a la victòria final.

A la segona part, Anna Casarramona feia un gol marca de la casa: en jugada personal, entra en diagonal i xuta creuat al pal llarg de la portera portuguesa per establir el 4-0 i, al minut 10, Carla Dorca rubrica una gran actuació personal amb una jugada individual que finalitza a la perfecció i fa el 5-0 definitiu.

Per Espanya han jugat: Mercè Ribas ( p ), Berta Tarrida, Ana Casarramona, Ester Nadal i Carla Dorca - cinc inicial- Clàudia Miret i Marina Rodríguez. Sense jugar, Sara González, Laia Jiménez i Teresa Bernadas ( p )