dissabte, 5 de setembre del 2009

Partit de tràmit amb Anglaterra a semifinals

Espanya- 8
Anglaterra- 0

Mealhada ( Portugal ). Avui al matí la selecció espanyola femenina ha aconseguit el pasi a la final en derrotar amb gran autoritat la feble selecció anglesa, que no ha donat la impresió de poder inquietar en cap moment la porteria espanyola. Abans, Portugal havia suat de valent per imposar-se a les alemanyes, ja que el partit que finalment els hi ha donat accés a la gran final se'ls ha posat força complicat. A manca de 10 minuts pel final, encara veiem un 0-0 al marcador. En el joc, dominava àmpliament Portugal, però Alemanya tenia algunes ocasions al contraatac i podia marcar en qualsevol moment. Ha estat al minut 10 de la segona part quan la capitana portuguesa, Sofia Vicente, ha pogut fer el 1-0 que al final ha estat definiu, no sense haver patit més d'un ensurt.

Després, Espanya s'ha desfet sense cap problema d'Anglaterra. Set minuts han fet falta per aconseguir el primer gol, que ha transformat Berta Tarrida després que l'arbitre del partit assenyalés penal en una falta clara dins l'àrea sobre l'Ester Nadal. Domini absolut d'Espanya i Anna Casarramona fa el 2-0 amb la seva jugada preferida, entrada en diagonal i xut al pal llarg. Fins al final, la mateixa tònica de joc amb gols de la pròpia Anna, Clàudia ( 2 ), Ester, Sara Gonzàlez i Marina Rodriguez, per tancar el marcador amb 8-0.

Aquesta nit, la final amb Portugal a les 21:30 hores

Per Espanya han jugat: Teresa Bernades ( p ), Berta Tarrida, Ana Casarramona, Ester Nadal i Carla Dorca - cinc inicial- Clàudia Miret, Marina Rodríguez, Sara González i Laia Jiménez. Sense jugar, Mercè Ribas ( p)