diumenge, 20 de setembre del 2009

Presentació amb victòries

Festa grossa ahir dissabte al Pavelló del Casernes, en una tarda amb una gran participació de tots els estaments del club. En primer lloc, multitudinària presentació dels equips del CP Vilanova de la temporada 2009/10 que va servir per constatar la gran afició que hi ha a Vilanova i la Geltrú vers aquest esport. Mes de 160 esportistes, distribuits en 23 equips -sense comptar els veterans-, i un gran equip tècnic, van tenyir la pista del vell Pavelló de verd i blanc per fer les oportunes fotografies dels equips i del conjunt d'esportistes del Club, que ven aviat penjarem en aquest espai.

Tot seguit, presentació de l'equip femení que aquesta temporada s'estrenarà a la nova Ok lliga femenina amb participació d'equips catalans, amb una bona afluència de públic i contra un rival directe, l'Igualada, setè classificat la temporada anterior a la lliga de 1ª Nacional Catalana on el CP Vilanova va assolir el sub-campionat.

Se'ns fa estrany encara el desenvolupament dels partits de l'equip femení que en aquesta pre-temporada hem pogut veure. Ja sigui per les noves normes, per la disparitat de criteris en la seva aplicació, per la manca encara de forma física de les jugadores que no han estat a la selecció, per la manca d'entrenaments conjunts o, potser, per una mica de tot plegat, l'equip alterna moments de bon joc, en els que es mostra letal en atac, amb errades o concessions defensives a les que no estàvem acostumats. Partits d'anada i tornada amb moltes ocasions en ambdues porteries i continues aturades del joc - absència de la llei de l'avantatge-, masses pérdues de bola en la construcció, alternades amb multitut de recuperacions en atac.... A tot això, hem d'afegir el gran nombre de faltes directes i penals, que fan que el marcador sigui incert tot i dur 3 ó 4 gols d'avantatge. Malgrat tot, l'equip s'ha mostrat intractable en els quatre partits disputats i ha guanyat amb certa comoditat i amb resultats àmplis tots els seus compromisos, alguns contra equips tradicionalment molt difícils, com el mateix Igualada o el Sant Cugat.

Ahir no va ser una excepció. L'equip es va posar ràpidament per devant en el marcador amb dos gols de la Clàudia Miret -molt inspirada i en una gran forma en aquest inici de temporada- i, encara que l'Igualada va aconseguir marcar per mitjà de l'excel.lent execució d'una falta lateral, rematada per la Maria Díez, va donar la sensació de tenir la situació controlada en tot moment. D'aquesta manera, el partit va arribar a posar-se 5-1 per les vilanovines gràcies als gols de Pía Sarmiento, Ester Nadal i Berta Tarrida. Moltíssimes ocasions a la segona part, on una inspiradíssima Teresa Bernades i els pals -fins quatre- van impedir un marcador més àmpli. Per part igualadina, Maria Diez i Anna Gil, de falta directa i penal, van poder retallar la diferència en el marcador fins el 5-3, tancant el marcador un altre cop la Clàudia, amb el 6-3 que va finalitzar l'encontre.

A les 20:00, l'equip masculí encara va millorar la bona actuació de les noies, superant un desconegut Igualada - amb mala fortuna dels seus dos porters-, per 8 gols a 2.

El proper dissabte l'equip femení continuarà la seva preparació amb un enfrontament contra l'equip juvenil masculí de l'HC Sant Just, que te com objectiu anar agafant ritme de competició i l'acoblament de les noves jugadores.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada