dissabte, 26 de setembre del 2009

Victòria del femení base a Olesa


CP Vilanova- 8
CE Olesa - 0

Aquest mateix matí el femení base del CP Vilanova s’ha desplaçat a Olesa de Montserrat per disputar el partit corresponent a la primera jornada de lliga de la categoria femení base, que l’ha enfrontat al CE Olesa.

El partit ha començat puntualment a les 10:30 hores i ben aviat la jugadora del Benjamí C, Judith Árboles ( foto ) – avui capitana- ha tingut la sort i l’encert de fer el primer gol de l’historia d’aquest equip.

Els entrenadors – ex jugadors del CP Vilanova que condueixen aquest equip de forma totalment desinteressada - Jordi Martínez i Quim Miret, han convocat per aquest partit les jugadores, Maria Briva i Maria Bonvehí – porteres- , Anna Agustí, Aina Martínez, Judith Àrboles, Gemma Briva i Ona Matas – totes benjamins-, i l’aleví Patí Miret. L’Olesa, ha alineat un equip format per noies de diverses edats, des de prebenjamins fins alevins.

El partit s’ha desenvolupat amb total correcció i els entrenadors d’ambdós equips han rotat la banqueta contínuament, - destacar sobre tot l’actitud de l’entrenador de l’Olesa, donada la gran diferència d’edat de les seves jugadores - en una demostració de que el que comptava era la participació de totes les noies, sense donar massa importància al resultat.

Pel Vilanova, que finalment s’ha imposat per 8 gols a 0, han marcat, Patí Miret ( 4 ), Judith Àrboles ( 2 ), Gemma Briva i Anna Agustí.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada